Η αγκωνιά του Ιμπραχίμοβιτς στον Τέρι

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο φιλικό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος έριξε αγκωνιά στον Τζον Τέρι. Δείτε το VIDEO.

Η αγκωνιά του Ιμπραχίμοβιτς στον Τέρι

Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλικό στο πλαίσιο του International Champions Cup το βράδυ του Σαββάτου (25/7).

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έριξε αγκωνιά στον Τζον Τέρι, με το VIDEO της ενέργειάς του να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος;

Ο Σουηδός άσος φαίνεται να βρίσκει ηθελημένα τον 34χρονο παρά το γεγονός πως ο διαιτητής δεν έδωσε περαιτέρω διαστάσεις στο συμβάν, συμβουλεύοντας απλώς τον Ζλάταν να ηρεμήσει.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ