Η πιο απίστευτη "διπλή" μετάδοση στο Ολλανδία-Ιταλία!

Η RAI διέθεσε δύο κανάλια της για τη μετάδοση του φιλικού της Ολλανδίας με την Ιταλία αλλά κατάφερε να "τρελάνει" τους φανς της "σκουάντρα ατζούρα" με δύο... διαφορετικές εικόνες!

Η πιο απίστευτη "διπλή" μετάδοση στο Ολλανδία-Ιταλία!

Η κοινή εντύπωση για τους περισσότερους ήταν πάνω-κάτω πως έβλεπαν ταυτόχρονα δύο διαφορετικά παιχνίδια: στη Rai 1 o Ρομανιόλι πετύχαινε αυτογκόλ στο 10' του φιλικού της Ολλανδίας με την Ιταλία στην εστία που βρισκόταν αριστερά στην οθόνη της τηλεόρασης και την ίδια ώρα στη Rai 1 στη δεξιά πλευρά.

Το ίδιο συνέβη και με τα γκολ των Έντερ και Μπονούτσι και η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην "Amsterdam Arena" όσοι είχαν τη δυνατότητα να έχουν μπροστά τους και τα δύο κανάλια ταυτόχρονα, το σίγουρο είναι πως θα πάθαιναν σύγχυση.

Αιτία; Η επιλογή να καλυφθεί τηλεοπτικά το ματς από δύο διαφορετικές λήψεις για διαφημιστικούς λόγους! Στη Rai 1 που έβλεπε ο περισσότερος κόσμος η λήψη γινόταν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπει ο τηλεθεατής διαφημιστικές πινακίδες με Ιταλούς σπόνσορες ενώ στη Rai 4 έβλεπε κανείς τις απέναντι διαφημιστικές πινακίδες, από Ολλανδούς σπόνσορες.

Το εντυπωσιακό είναι πως μετά την κατακραυγή που ακολούθησε από την πλευρά των φίλων της "σκουάντρα ατζούρα" μέσω των social media, η Rai συμμορφώθηκε και εναρμόνισε την μετάδοση, με αποτέλεσμα και στα δύο κανάλια να προβάλλεται αυτό που έδειχνε εξαρχής η Rai 1 με τις πινακίδες των Ιταλών "πρώτο πιάτο".

Όσοι πάντως έμειναν πιστοί στη Rai 4 θα πρέπει να ένιωσαν πως συμμετείχαν σε ένα γεγονός μοναδικό: βλέποντας για 90 λεπτά Ολλανδία και Ιταλία να επιτίθενται προς την ίδια πλευρά και να μην αλλάζουν ουσιαστικά πλευρές...

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK