Η τελευταία της δεύτερης κατηγορίας της Ιρλανδίας, "τρολάρει" τον Μπαλοτέλι

Η απογοητευτική σεζόν του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ, δεν περνάει απαρατήρητη ούτε από τη δεύτερη κατηγορία της Ιρλανδίας. με την Cabinteely να "τρολάρει" τον Ιταλό επιθετικό στο twitter.

Η τελευταία της δεύτερης κατηγορίας της Ιρλανδίας, "τρολάρει" τον Μπαλοτέλι

H Cabinteely βρίσκεται στον "πάτο" της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας της Ιρλανδίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γνωρίσει τον υποβιβασμό.

Τι σχέση έχει όμως αυτή η άσημη ομάδα του ποδοσφαιρικού χάρτη, με τον Μάριο Μπαλοτέλι; Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι καμία, ωστόσο μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της ιρλανδικής ομάδας στο twitter, αλλάζει τα δεδομένα.

Παρουσίασαν ένα γράφημα στο οποίο δείχνει πως οι παίκτες της Cabinteely έχουν καλύτερα στατιστικά από τον στράικερ της Λίβερπουλ. Η "καζούρα" όμως δεν τελειώνει εκεί, αφού τον παρακαλάνε να... σταματήσει να τους ενοχλεί.

"Σταμάτα να μας παίρνεις τηλέφωνο, σταμάτα να μας στέλνεις Μάριο, δεν σε χρειαζόμαστε στο επόμενο μας παιχνίδι την Παρασκευή".

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ