Βρήκε δουλειά χάρη στο Football Manager

Διαβάστε την ιστορία του Chris Darwen, ο οποίος άλλαξε τη ζωή του χάρη στο Football Manager. Πως κατέληξε να δουλέψει για την ομάδα που κοουτσάρισε στο παιχνίδι.

Ήταν φανατικός παίκτης του Football Manager και το παιχνίδι του άλλαξε τη ζωή. Ο λόγος για τον Chris Darwen, ο οποίος όταν αποφάσισε να αλλάξει τόπο διαμονής παρέα με την κοπέλα του, στήριξε την απόφασή του στο FM.

Τι έκανε; Ανέλαβε δύο ομάδες από δύο ισπανικές πόλεις και η πρώτη που θα προβιβαζόταν θα αποτελούσε και τη μελλοντική... βάση του. Τελικά ο κλήρος έπεσε στην Torrevieja. Δείτε πως εξελίχθηκε η ιστορία του και πως κατάφερε να βρει δουλειά στην ομάδα χάρη στο παιχνίδι.

 

* Το Football Manager 2016 κυκλοφόρησε σήμερα 13 Νοεμβρίου από την Zegetron.

Την πρώτη εβδομάδα διάθεσης θα ονομάζεται Limited Edition, αφού θα περιέχει και το Football Manager Documentary (με ελληνικούς υπότιτλους).

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα