"Χτύπησαν" ξανά οι γυμνές παίκτριες της Μπρόντμπι

Η γυναικεία ομάδα της Μπρόντμπι κατέκτησε το νταμπλ στη Δανία και ήταν η τέτοια χαρά τους που... τα πέταξαν έξω. Κάτι τέτοιο βέβαιο, είχε συμβεί και παλαιότερα, δείτε παρακάτω.

"Χτύπησαν" ξανά οι γυμνές παίκτριες της Μπρόντμπι

Τον Νοέμβριο του 2014 οι γυναίκες της Μπρόντμπι είχαν πανηγυρίσει με έναν... ιδιαίτερα σέξι τρόπο (η πάνω φωτογραφία), μία σημαντική νίκη στην κούρσα για το κυνήγι του πρωταθλήματος.

Στο κλείσιμο της σεζόν, η Δανέζικη ομάδα κατέκτησε εν τέλει το νταμπλ και η Τερέζα Νίλσεν -όπως και την πρώτη φορά- δημοσίευσε τα... "καυτά" επινίκια. Για την ακρίβεια "πόζαρε" με το κύπελλο, έχοντας ως φόντο τα οπίσθια των συμπαικτριών της.

Δείτε το εν λόγω... φωτογραφικό ντοκουμέντο:

 

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ