Περίπατος της ΑΕΛ στο "Α. Παπαδόπουλος", μόνος στη 2η θέση ο ΑΠΟΕΛ

Η ΑΕΛ ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Ανόρθωσης (3-0) και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ της Α' Εθνικής Κύπρου. Αναλόγως έπραξε και ο ΑΠΟΕΛ που νίκησε 2-1 τον Ερμή Αραδίππου.

Περίπατος της ΑΕΛ στο "Α. Παπαδόπουλος", μόνος στη 2η θέση ο ΑΠΟΕΛ

Α' Εθνική Κύπρου

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η ΑΕΛ για να κάμψει την αντίσταση της Ανόρθωσης με 3-0 και να διατηρηθεί στο +3 από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Ερμή Αραδίππου στο "Αμμόχωστος". Ο Απόλλων Λεμεσού, από την πλευρά του, έχασε έδαφος μετά το 0-0 με την Ομόνοια.

Premier League Ουκρανίας

Με τον Βασίλη Πλιάτσικα να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο και τον Κύπριο Κωνσταντίνο Μακρίδη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 58ο λεπτό, η Μέταλουργκ Ντόνετσκ επιβλήθηκε 4-0 της Ζόρια στο Λουχάνσκ. Χωρίς τον Σωτήρη Μπαλάφα η Γκόβερλα επικράτησε 1-0 της Ταβρίγια.

Περίπατος της ΑΕΛ στο "Α. Παπαδόπουλος", μόνος στη 2η θέση ο ΑΠΟΕΛ

Eredivisie

Ο Θανάσης Καραγκούνης έπαιξε σε όλο το ματς του AFAS Stadion με την Άλκμααρ, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος από τη στιγμή που η Τσβόλε ηττήθηκε 2-1, έμεινε στο -6 από την αντίπαλό της και, πλέον, νιώθει καυτή την ανάσα της Χρόνινχεν για την 8η και τελευταία θέση των πλέι οφ.

League One

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της και 28η σε 30 αναμετρήσεις πανηγύρισε η Ρέιντζερς παρά το γεγονός ότι η Μπρέχιν πρόβαλε σθεναρή αντίσταση. Ο Φρέιζερ Έιρντ άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 49ο με τον Ρόμπερτ Τόμσον και στο 67ο ο Νίκι Κλαρκ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των "διαμαρτυρόμενων".

Περίπατος της ΑΕΛ στο "Α. Παπαδόπουλος", μόνος στη 2η θέση ο ΑΠΟΕΛ

Süper Lig

Η Μπεσίκτας δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη η ήττα-σοκ της Γαλατάσαραϊ από την ουραγό Καϊσέρισπορ και χάρη στο άνετο 3-0 επί της Ακχισάρ Μπελεντιγέσπορ, αναρριχήθηκε στη 2η θέση της Süper Lig. Ο Βέλι Κάβλακ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό, ο Μουσταφά Πεκτεμέκ διπλασίασε τα γκολ στο 8ο και ο Ατιμπά Χάτσινσον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 69ο.

Liga Sagres

Λίγα 24ωρα μετά την πρόκριση επί της Τότεναμ, η Μπενφίκα επικράτησε 3-0 της Ακαντέμικα και επανήλθε στο +7 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λίμα που σκόραρε στο 11ο και το 29ο λεπτό, ενώ ο Έντσο Πέρες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 59'. Με γκολ του Χουάν Πάμπλο Κιντέρο στο 79ο λεπτό, η Πόρτο επικράτησε 1-0 της Μπελενένσες των 10 παικτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK