Ο Σάντος απέκλεισε τον Ρονάλντο και ενοχλήθηκε από ερώτηση

Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε σε δύσκολη θέση και χρειάστηκε ν' αμυνθεί για την επιλογή του ν' αφήσει εκτός αποστολής της Πορτογαλίας τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει clasico.

Ο Σάντος απέκλεισε τον Ρονάλντο και ενοχλήθηκε από ερώτηση
Σάντος Ρονάλντο Πορτογαλία

Ο αποκλεισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αποστολή της Πορτογαλίας για τα φιλικά παιχνίδια με Ρωσία και Λουξεμβούργο, αν και δεν θα έπρεπε, προκάλεσε απορίες.

Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να μην προσκαλέσει τον ηγέτη της ομάδας και μοιραία στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανακοινώνοντας την αποστολή δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την επιμονή των δημοσιογράφων να ρωτούν για τον Ρονάλντο.

" Γιατί μιλάμε μόνο για τον Κριστιάνο; Ο Καρβάλιο και ο Τιάγκο υπήρξαν αρχηγοί, αλλά εμείς μιλάμε μόνο για τον Κριστιάνο, τον Κριστιάνο, τον Κριστιάνο και τον Κριστιάνο", παραπονέθηκε ο εκλέκτορας των Πορτογάλων και εξήγησε γιατί μαζί με τον Ρονάλντο απέκλεισε επίσης άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη.

" Πιστεύω ότι είναι καιρός να κάνουμε μια διαφορετική διαχείριση και αυτό πιστεύω ότι είναι σωστό. Αυτός είναι ο τρόπος μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάντος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK