Πριμ στους Κύπριους για το μεγάλο διπλό στην Τουρκία

Και χρηματική θα είναι η ανταμοιβή των Κύπριων διεθνών για το 1-0 επί της Τουρκίας στο εκτός έδρας παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO U21.

Πριμ στους Κύπριους για το μεγάλο διπλό στην Τουρκία

Συνεπείς στις δεσμεύσεις τους οι άνθρωποι της Κυπριακής Ομοσπονδίας, ενημέρωσαν τους διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστές πως θα τους καταβληθεί πριμ για το διπλό στην Τουρκία.

Χάρη στο φάουλ-γκολ του Κατελάρη η ομάδα του Νίκου Ανδρόνικου επικράτησε 1-0 στην Άγκυρα και το Σάββατο οι παίκτες του δέχθηκαν την επίσκεψη των στελεχών της ΚΟΠ που έκαναν και τις σχετικές ανακοινώσεις. Ήταν κάτι που, ούτως ή άλλως, προβλεπόταν από τον εσωτερικό κανονισμό.

Το ποσό πάντως δεν διέρρευσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξύλο στο φινάλε του Τουρκία-Κύπρος
Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα