Πρώην άσος της Ξάνθης... σώζει τον Στραματσόνι

Η Σπάρτα Πράγας πήρε μία ακόμα νίκη με την... ψυχή στο στόμα κόντρα στην Σλοβάτσκο (1-0), με τον συνήθη ύποπτο-σκόρερ να είναι παλιός γνώριμος της Super League λόγω... Ξάνθης (VIDEO).

Πρώην άσος της Ξάνθης... σώζει τον Στραματσόνι
stramatsoni

Μετά το σκληρό αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της UEFA, παρά τις μεταγραφές ύψους 10.000.000€, η Σπάρτα Πράγας έχει συγκεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις και η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνει σχετικά καλά.

Σε τρεις αναμετρήσεις η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι μετρά δυο νίκες και μία ισοπαλία, με απολογισμό τρία γκολ υπέρ και ένα κατά. Το κακό για την Σπάρτα είναι πως δυσκολεύεται αρκετά να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς και τα λίγα τέρματα που έχει πετύχει τα οφείλει σε έναν παλιό γνώριμο μας!

Ο λόγος για τον Νταβίντ Λάφατα, ο οποίος πέρασε για ένα φεγγάρι από την Ξάνθη και τώρα έχει προπονητή έναν πρώην... πράσινο! Ο 35χρονος επιθετικός έχει χαρίσει δυο νίκες στην Σπάρτα, με τελευταία να είναι αυτή κόντρα στην Σλοβάτσκο την Παρασκευή.

Πάντως η ομάδα του Στραματσόνι γλίτωσε τα χειρότερα στο τέλος, αφού οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο τεράστιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK