Πως χάλασε η μεταγραφή Ροναλντίνιο στην Γιουνάιτεντ!

Κι όμως, η ιστορία θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά για τον Ροναλντίνιο, αφού ήταν έτοιμος να υπογράψει το 2003 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τι συνέβη και χάλασε η μεταγραφή; Ο λόγος είναι πραγματικά... απίθανος και συμπαρασύρει τέσσερις κορυφαίες ομάδες!

FC Barcelona player Ronaldinho, from Brazil, looks on against Levante during a Spanish league soccer match at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 24, 2008. (AP Photo/Manu Fernandez)
ronaldinho AP

Μετά από μία απίστευτη καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων ομάδων, ο Ροναλντίνιο κατέληξε τελικά στην Μπαρτσελόνα το 2003. Η ιστορία θα μπορούσε να ήταν διαφορετική, αφού αρχικός στόχος των "μπλαουγκράνα" ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος άφησε τελικά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της... μισητής Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Μπάρτσα τότε στράφηκε στον Ροναλντίνιο και... πίεσε την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για να κλείσει άμεσα τη μεταγραφή. Έλα όμως που ο Βραζιλιάνος είχε ταξιδέψει στην Αγγλία για λογαριασμό της... Γιουνάιτεντ. Εκεί που όλα έδειχναν χαμένα και οι Ισπανοί θα έτρωγαν και δεύτερο... χαστούκι, βρήκαν έναν αναπάντεχο σύμμαχο. Τον καιρό!

Τη μέρα που ο Ρόνι πάτησε το πόδι του στο Μάντσεστερ, βρήκε έντονη βροχόπτωση. Μάλιστα υπήρχε η σκέψη να αναβληθεί το ταξίδι για 2-3 μέρες, μέχρι να... φτιάξει λίγο ο ουρανός. Τελικά υπό το φόβο της Μπαρτσελόνα πίεσαν, ο Βραζιλιάνος έκανε το ταξίδι, ξενέρωσε με τον καιρό και χάλασε η μεταγραφή.

Την συνέχεια την γνωρίζετε καλά... Ροναλντίνιο στην Μπαρτσελόνα, Μπέκαμ στην Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ. Και οι τρεις μεγαλούργησαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK