Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε τον Παναθηναϊκό!

Με τη νίκη του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να περάσει τον Παναθηναϊκό στην γενική κατάταξη των ομάδων στην Ευρώπη! Πολύ μπροστά ο Ολυμπιακός σε σχέση με τους υπόλοιπους. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε τον Παναθηναϊκό!

Η πολύ καλή παρουσία του Αστέρα Τρίπολης τα τελευταία χρόνια στο Europa League έχει "μεγαλώσει" την ομάδα της Αρκαδίας, σε σημείο μάλιστα που πλέον βρίσκεται πάνω από τον Παναθηναϊκό στην γενική κατάταξη των ομάδων στην Ευρώπη!

Οι Αρκάδες επικράτησαν του ΑΠΟΕΛ με 2-0 στην 4η αγωνιστική των ομίλων, μια νίκη που τους έδωσε ακόμη περισσότερους βαθμούς κι έτσι πλέον βρίσκονται στην 110η θέση στην Ευρώπη, με 15.820 βαθμούς. Οι "πράσινοι", που τα τελευταία χρόνια απέχουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουν πέσει στην 118η θέση με 14.820 βαθμούς!

Όσον αφορά τον πρωτοπόρο, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους και βρίσκεται στην 21η θέση με 70.820. Πάνω δηλαδή από ομάδες όπως η Μίλαν, η Ίντερ, ο Άγιαξ, η Λιόν και η Τότεναμ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη βρίσκεται στην 58η θέση με 34.320 βαθμούς, τους μισούς δηλαδή από τον Ολυμπιακό. Τέλος, ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 143η θέση με 11.320 βαθμούς.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ, βρίσκεται στην 193η θέση με 7.820 βαθμούς, αποτέλεσμα της απουσίας της τα τελευταία χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

* Οι βαθμολογίες αυτές θα ισχύουν για την επόμενη ευρωπαϊκή σεζόν, ενώ αναμένεται να αλλάξουν ανάλογα με την πορεία των ομάδων στις φετινές διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK