Συγκλονίζει ο 18χρονος με το τεχνητό μέλος

Ιστορία έγραψε ο 18χρονος Κοσμίν Λάμπρου, καθώς έκανε ντεμπούτο σε αγώνα κυπέλλου στην Ρουμανία, έχοντας ένα τεχνητό μέλος. Λίγα χρόνια νωρίτερα έχασε το χέρι του μετά από τροχαίο ατύχημα με φορτηγό. Συγκλονίζει ο δυνατός του χαρακτήρας.

Συγκλονίζει ο 18χρονος με το τεχνητό μέλος

Η ζωή στο μεγαλύτερο μέρος της είναι δύσκολη και σκληρή. Μπορεί σε μικρή ηλικία να υπάρχει, στους τυχερούς τουλάχιστον, η... ομπρέλα της οικογένειας που προστατεύει τα μέλη της, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις παιδιών που ζουν τον εφιάλτη από... νωρίς.

Μία τέτοια ιστορία έχει να διηγηθεί ο Κοσμίν Λάμπρου από την Ρουμανία. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής βίωσε ένα θλιβερό ατύχημα πριν λίγα χρόνια και τον άφησε σημαδεμένο για μία ολόκληρη ζωή.

Όσοι περιμένατε πως ο Λάμπρου θα τα παρατούσε κάνετε λάθος. Όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά πάλεψε, προσαρμόστηκε στο νέο τρόπο ζωής και εν τέλει έκανε το όνειρο του πραγματικότητα! Συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο στο ματς Πετρολούλ - Μιοβένι (1-1).

Τα λόγια του "μαχητή" Λάμπρου συγκλονίζουν:

"Γυρίζαμε στο σπίτι όταν ένα φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και άρχισε να κατευθύνεται προς τα εμένα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Χωρίς χρόνο, προσπάθησα να πάρω καλύτερη θέση σκύβοντας για να περάσει από πάνω μου. Ένιωσα φρικτό πόνο και είχα τις αισθήσεις μου μέχρι που με πήγαν στο νοσοκομείο. Όταν επέστρεψα στα γήπεδα, έπρεπε να μάθω πως να πέφτω με το χέρι μου.

Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν παραπονιέμαι και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ".

Δείτε τον 18χρονο άσο να παίζει και μάλιστα να χάνει μία καλή στιγμή για να σκοράρει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK