Ο Σάντος ανανέωσε μετά το 0-0 με την Αυστρία

Πολύ πριν η Πορτογαλία γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας στο Euro, τότε που ακόμα η πρόκριση στα νοκ άουτ δεν ήταν σίγουρη, ο Φερνάντο Σάντος είχε καταλάβει πως θα συνεχίσει στην Πορτογαλία.

Ο Σάντος ανανέωσε μετά το 0-0 με την Αυστρία

Την πλήρη στήριξη της Ομοσπονδίας είχε ο Φερνάντο Σάντος πριν καν η Πορτογαλία φτάσει στα νοκ άουτ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μετά την ανανέωση του συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Σάντος εξιστόρησε πως "πριν από την έναρξη του Euro συμφωνήσαμε να μιλήσουμε για την ανανέωση αμέσως μετά τη λήξη του τουρνουά και μετά το 0-0 με την Αυστρία, όταν πολλοί μάς αμφισβητούσαν, ο πρόεδρος μού είπε πως ακόμη με υπολογίζει για άλλα τέσσερα χρόνια".

Μετά η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν θέμα χρόνου. " Ξαναμιλήσαμε μετά από μια φορτισμένη συναισθηματικά και κουραστική εβδομάδα και πολύ εύκολα φτάσαμε σε μια συμφωνία που μου επιτρέπει να συνεχίσω για άλλα τέσσερα χρόνια Τώρα οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο σκληρά", συνέχισε.

Ο Σάντος ρωτήθηκε για τους στόχους που θέτει και τον πήχη που ανεβαίνει μετά τα όσα συνέβησαν στη Γαλλία. Γι' αυτόν τίποτα δεν αλλάζει, σαν να μην μεσολάβησε το παραμικρό. " Κανένας στόχος. Ο πρόεδρος ξέρει πως δουλεύω και σκέφτομαι. Γνωρίζει πως οι στόχοι μου είναι πάντα οι ίδιοι: να δουλεύω ακόμη σκληρότερα για να οδηγήσω την Πορτογαλία εκεί που ο καθένας μας θέλει. Έχουμε μια λέξη-κλειδί απ' όταν ανέλαβε και αυτή είναι η νίκη. Δεν υπήρχε κάτι ξεκάθαρο όταν υπέγραψα το πρώτο συμβόλαιό μου. Απλά έδειξαν εμπιστοσύνη στη δουλειά μου", σημείωσε.

Ο Πορτογάλος προπονητής διευκρίνισε πως " δεν υπάρχει πίεση, παρά μόνο καθήκον" και υποστήριξε πως "η εθνική θα παραμείνει ανοικτή σε όλους τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές, εντός ή εκτός συνόρων και ανεξαρτήτως ηλικίας. Όλες μου είναι αποφάσεις θα παίρνονται για το συμφέρον της εθνικής. Θα επιλέγω τους παίκτες που νιώθω ότι θα φέρουν κάτι στο σύνολο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάντος 2020 στην Πορτογαλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK