Συμπαίκτης του Μουσλίμοβιτς ο Πράνιτς

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό, συζήτησε διάφορες προτάσεις και...προοπτικές στην καριέρα του (μέχρι και να αλλάξει ήπειρο), έφτασε ένα βήμα πριν βγει στην...ποδοσφαιρική σύνταξη αλλά τελικά βρήκε ομάδα που του πρόσφερε και 2ετες συμβόλαιο. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Πράνιτς που ανακοινώθηκε από την Κόπερ και η οποία θα είναι η 11η ομάδα του.

Συμπαίκτης του Μουσλίμοβιτς ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς κυκλοφορούσε ελεύθερος όλο το καλοκαίρι στο παζάρι, είχε κάποιες προτάσεις αλλά καμία δεν τον κάλυπτε, σε βαθμό κάποια στιγμή να σκεφτεί ακόμη και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 35 χρόνων. Μέχρι και σε Ινδία, Κίνα έπαιξε το όνομα του για να βρει τελικά την... Ιθάκη του στην γειτονική Σλοβενία.

Συμπαίκτης του Μουσλίμοβιτς ο Πράνιτς

Από τα "πράσινα" του Παναθηναϊκού στα “κίτρινα” της Κόπερ ,λοιπόν, ο Πράνιτς που θα έχει για συμπαίκτη του έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και δηλωμένο οπαδό του "δικεφάλου", τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο 35χρονος Βόσνιος φορ από τον περασμένο Γενάρη αγωνίζεται στην Κόπερ ενώ στην φετινή σεζόν μετράει 4 συμμετοχές χωρίς γκολ, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 3η θέση μετά από 8 αγωνιστικές.

Κατά συνέπεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον η...μάχη των (συμπαικτών στην Κόπερ) Πράνιτς – Μουσλίμοβιτς μέσω facebook (είναι και οι δυο πολύ ενεργοί στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης), στα ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK