Μεταγραφή του Στραματσόνι στα δικαστήρια για απάτη

Μία περίεργη υπόθεση έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας στην Τσεχία και εμπλέκει προσωπική μεταγραφή του Αντρέα Στραματσόνι, δυο μάνατζερ (ο ένας Ιταλός), τις... φουσκωμένες αποδοχές του παίκτη και την προμήθεια που δεν πληρώθηκε!

Slavia Prague's Jaromir Zmrhal, left, challenges for a ball with Maccabi Tel Aviv's Tal Ben Haim, during their Europa League Group A soccer match between Slavia Prague and Maccabi Tel Aviv in Prague, Czech Republic, Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Petr David Josek)
Tal Ben Haim AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τσεχικής ιστοσελίδας "isport365" τόσο ο ποδοσφαιριστής Ταλ Μπεν Χαϊμ όσο και ο πατέρας του, θα βρεθούν σύντομα στις δικαστικές αίθουσες για μία υπόθεση που έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση στη χώρα, αφού αφορά την πασίγνωστη Σπάρτα Πράγας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το καλοκαίρι ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε τον 29χρονο άσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και η διοίκηση του συλλόγου απευθύνθηκε στον Ιταλό μάνατζερ Ντι Κάρα. Εκείνος από την πλευρά του μίλησε με τον Λάνα Σάκι, άνθρωπο με μεγάλη επιρροή σε τέτοια θέματα στο Ισραήλ και μαζί κατάφεραν να πείσουν τόσο τον παίκτη όσο και τον πατέρα του να κλείσει το deal.

Φυσικά όλο αυτό όχι με το... αζημίωτο. Οι δυο "μάνατζερ" θα έπαιρναν ανταμοιβή, όχι όμως μέσω των αποδοχών του παίκτη ( ήταν αρχικά 850.000€ το χρόνο ). Τελικά οι όροι της συμφωνίας άλλαξαν τελευταία στιγμή και ο Μπεν Χαϊμ υπέγραψε συμβόλαιο με 1.000.000€ το χρόνο συν 250.000€ σε μπόνους.

Οι δυο "μάνατζερ" συμφώνησαν να πάρουν το 10% του ετήσιου μισθού του παίκτη ως... ανταμοιβή για την δουλειά που έκλεισαν. Τόσο ο παίκτης όσο και ο πατέρας του δεν αναγνωρίζουν τώρα τον συγκεκριμένο όρο και σύντομα θα βρεθούν στα δικαστήρια, μετά από μήνυση που τους κατατέθηκε για απάτη!

Όλα αυτά την ίδια ώρα που η Σπάρτα Πράγας... παραπαίει αγωνιστικά και έχει μείνει 12 πόντους μακριά από την κορυφή και εκτός Ευρώπης!

AP Photo/Petr David Josek

News 24/7

24MEDIA NETWORK