Κρούσμα στημένου στην Ουαλία!

To μακρύ χέρι της διαφθοράς απλώνεται πάνω και από τα βρετανικά γήπεδα.

Κρούσμα στημένου στην Ουαλία!

Η ομοσπονδία της Ουαλίας ερευνά συγκεκριμένη περίπτωση αγώνα που φέρεται να ήταν στημένος όπως ανακοινώθηκε και επίσημα την Τετάρτη.

Πρόκειται γα ματς της Ράιλ με την Πορτ Τάλμποτ που έληξε με νικήτρια την πρώτη με το ευρύ σκορ του 5-0.

Η διοίκηση της Πορτ Τάλμποτ μάλιστα συγκάλεσε έκτακτο μίτινγκ με τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να μάθει (αν τα καταφέρει βέβαια) αν κάποιοι από αυτούς στοιχημάτισαν στη συγκεκριμένη αναμέτρησης.

Πριν την έναρξη της σεζόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών της Λίγκας υπέγραψε έγγραφο με το οποίο δεσμευόταν ότι δεν θα στοιχηματίζει στα ματς της κατηγορίας. Ακολούθως η διοίκηση της Λίγκας ανέθεσε την παρακολούθηση των αγώνων για ύποπτο στοιχηματισμό στην εταιρία Sportradar.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα