Τα γκολ στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη

Εκπληκτικό ξεκίνημα στο Σούπερ Καπ Ευρώπης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης! Δείτε σε VIDEO τα γκολ της αναμέτρησης.

Τα γκολ στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη
Μέσι-φάουλ-Μπαρτσελόνα

Φεστιβάλ γκολ με φάουλ στο Σούπερ Καπ Ευρώπης! Ο Έβερ Μπανέγκα μόλις στο 3ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους Σεβιγιάνους με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε για τους "μπλαουγκράνα" με τον ίδιο τρόπο.

Στο 16' ο Αργεντινός έκανε την ολική ανατροπή με ακόμα μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ! Αυτό ήταν το 24ο γκολ του 27χρονου άσου κόντρα στη Σεβίλλη, η οποία αποτελεί την... αγαπημένη αντίπαλό του.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Ραφίνια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για 3η φορά ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουνός από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην "Μπαρτσα". Όμως, η Σεβίλλη επέστρεψε και μείωσε αρχικά σε 4-2 με σκόρερ τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και στη συνέχεια σε 4-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κεβίν Γκαμεϊρό. Στο 81' ο Κονοπλιάνκα με κοντινό πλάσε έφερε το ματς στα ίσα.

Το 0-1:

Το 1-1:

Το 2-1:

Το 3-1:

Το 4-1:

Το 4-2:

Το 4-3:

Το 4-4:

Το 5-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK