Το πουλέν του CM γύρισε στην πατρίδα του και κάνει... παπάδες

Αποτέλεσε τον αγαπημένο παίκτη των φίλων του Championship Manager την περασμένη δεκαετία, ενώ έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό τουλάχιστον τρεις φορές! Στα 35 προς 36, o Κιμ Κάλστρομ επέστρεψε στην πατρίδα του και κάνει... πλάκα (VIDEO).

Το πουλέν του CM γύρισε στην πατρίδα του και κάνει... παπάδες
Kallstrom

Τον... βαφτίσαμε Κάλστρομ αν και στη συνέχεια μάθαμε πως τον λένε... Σέλστρεμ. Τη δεκαετία του 2000 ήταν από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές λόγω... Championship Manager, αφού στο γνωστό παιχνίδι αποτέλεσε σπουδαίο "πουλέν" για να χτίσεις την ομάδα σου.

Η αλήθεια είναι πως έκανε αξιοσέβαστη καριέρα και στην πραγματικότητα, μετρώντας πάνω από 476 αγώνες με Ρεν, Λυών, Σπαρτάκ και Άρσεναλ, όμως στα 35 του χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην Σουηδία και την Τζουργκάρντεν.

Φυσικά είναι αρχηγός της ομάδας και το τελευταίο διάστημα κάνει... παπάδες πετυχαίνοντας ένα σωρό γκολ, με την Τζουργκάρντεν να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Σέλστρεμ ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό σε τρεις διαφορετικές περιόδους, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωση του. Ειδικότερα όταν αγωνιζόταν στην Λυών, έφτασε πιο κοντά από ποτέ στους ερυθρόλευκους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK