Υποψήφιοι για βραβείο οι... Όλσεν και Μπεργκ

Τον τίτλο του κορυφαίου Σουηδού τερματοφύλακα της χρονιάς διεκδικεί ο Ρόμπιν Όλσεν, ερίζουν για το βραβείο του φορ Μάρκους Μπεργκ και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

MALMO,SWEDEN - AUGUST 27:   Robin Olsenis of Malmo FF during the UEFA Champions League play-off second leg football match between Malmo FF and FC Salzburg at the Swedbank Stadion on August 27, 2014 in Malmo,Sweden.   (Photo by Jonathan Nackstrand/EuroFootball/Getty Images)
Όλσεν-Μάλμε GETTY IMAGES

Το βραβείο του κορυφαίου Σουηδού θα διεκδικήσουν οι Ρόμπιν Όλσεν και Μάρκους Μπεργκ, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας την Τρίτη.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, παρά τις εμφανίσεις του με τον "δικέφαλο του βορρά", θα διεκδικήσει τον αντίστοιχο τίτλο της θέσης μαζί με τους Πάτρικ Κάλγκρεν της ΑΙΚ Στοκχόλμης και Αντρέας Ίσακσον της Κασίμπασα.

Όσο για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ισαάκ Τέλιν της Μπορντό για τον τίτλο του κορυφαίου επιθετικού της χώρας για το 2015.

Στους αμυντικούς υπάρχει και το όνομα ενός αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, του Αντρέας Γκράνκβιστ της Κράσνονταρ, μαζί με τους Έρικ Γιόχανσον (Μάλμε - Γάνδη) και Μάρτιν Όλσον (Νόριτς).

Όσο για τους μέσους, τον τίτλο του κορυφαίου για το ημερολογιακό έτος θα καταλήξει σε έναν εκ των Άλμπιν Έκνταλ (Κάλιαρι, Αμβούργο), Έμιλ Φόρσμπεργκ (ΡΜΠ Λειψίας) ή Όσκαρ Λεβίτσκι (Μάλμε).

Οι "Χρυσές Σφαίρες" θα απονεμηθούν σε ειδικό γκαλά στις 9 Νοεμβρίου, με το πάνελ να αποτελείται μεταξύ άλλων και από τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Έρικ Χαμρέν, και τον βοηθό του και παλιά δόξα της Σουηδίας, Μάρκους Άλμπακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK