Γκολ και αυτογκόλ ο... πιτσαδόρος-παίκτης ξάδερφος του Ελιουνούσι!

Ο ξάρδερφος του Ταρίκ Ελιουνούσι, Μοχάμεντ, είναι ποδοσφαιριστής της Βασιλείας και ταυτόχρονα... πιτσαδόρος! Κόντρα στην Λουκέρνη για το πρωτάθλημα της Ελβετίας έγινε... viral γιατί πέτυχε γκολ με ψαλιδάκι και αυτογκόλ (VIDEO).

Norway's Mohamed Elyounoussi, left, and Northern Ireland's Jonny Evans battle for the ball during their World Cup Group C qualifying soccer match between Northern Ireland and Norway at Windsor Park Stadium in Belfast, Northern Ireland, Sunday, March 26, 2017. (AP Photo/Peter Morrison)
Mohamed Elyounoussi AP

Μπορεί ο Ελιουνούσι του Ολυμπιακού να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες στην καριέρα του, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι, ο ξάδερφος του, Μοχάμεντ, ωστόσο, βρίσκεται στα... χάι του!

Την περσινή σεζόν έκανε το μεγάλο βήμα με μεταγραφή στην Βασιλεία, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 39 εμφανίσεις, ενώ φέτος είναι βασικός στη μεσοεπιθετική γραμμή και διεθνής με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας!

Όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα βοηθά τον πατέρα του στην πιτσαρία που έχει, κάνοντας ακόμα και τον σερβιτόρο εξυπηρετώντας πελάτες!

Ο Μοχάμεντ πρωταγωνίστησε την Κυριακή στο ματς κόντρα στην Λουκέρνη, καθώς άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με ψαλιδάκι και ταυτόχρονα μείωσε (με αυτογκόλ) σε 2-1! Αυτό βέβαια δεν σταματά την εξέλιξη της καριέρας του που στα 23 πάει από το καλό στο καλύτερο.

AP Photo/Peter Morrison

News 24/7

24MEDIA NETWORK