Η τελευταία ημέρα μεταγραφών

Διαβάστε όλα όσα έγιναν από το πρωί της Δευτέρας έως αργά το βράδυ στο μεταγραφικό παζάρι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η τελευταία ημέρα μεταγραφών

Το Contra.gr σας προσφέρει όλα όσα θέλετε να μάθετε για την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη (πλην της Αγγλίας, που το παζάρι ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης).

Στα της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση των Μπράουν Ιντέγιε και Ερνάνι, ενώ αποχώρησαν οι Ντοσεβί και Χάρα.

Στον ΠΑΟΚ προσθήκη δεν είχαμε, αφού ο περίφημος φορ δεν αποκτήθηκε, αν και τις τελευταίες ώρες ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Μπερμπάτοφ. Είχαμε, όμως, αποχωρήσεις. Εφυγε ο Περέιρα για την Καμπάλα και ο Κουλούρης -όπως ήταν γνωστό- για την Ανόρθωση.

Στην ΑΕΚ, δεν είχαμε κάποια εξέλιξη και ήταν ίσως το πιο αναμενόμενο μεταγραφικό φινάλε. Απαντες περίμεναν την απόκτηση επιθετικού, αλλά τελικά η Ενωση προχωρά ως έχει. Βέβαια, αξίζει ένας μικρός αστερίσκος, αφού δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι στην παράταση (μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου) για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Στον Παναθηναϊκό, τέλος, είχαμε μηδενικό απολογισμό την τελευταία μέρα. Η Γκενκ έκανε την ύστατη προσπάθεια να πάρει τον Νίκο Καρέλη, ενώ ενδιαφέρον είχαν τα σενάρια που προέκυψαν για πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Μάρκους Μπεργκ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ:

09:14
Καλημέρα σας φίλες και φίλοι! Ο μαραθώνιος της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών ξεκινάει. Το Contra.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά ό,τι μεταγραφική κίνηση θα πραγματοποιηθεί από τώρα και μέχρι το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 
09:25
Εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα του επιθετικού. Η διοίκηση φέρεται να έχει ζητήσει από τον Φράνκο Χάρα να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ όλα δείχνουν πως οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη φορ!
09:40
Κίνηση λογικά θα υπάρξει και στον Παναθηναϊκό καθώς περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του Νίκου Καρέλη. Μην ξεχνάμε παράλληλα ότι ο Χάρης Μαυρίας δεν θα συνεχίσει στη Σάντερλαντ και τα σενάρια τον θέλουν να επιστρέφει στο "τριφύλλι".
09:41
Η ΑΕΚ επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση ηγετικού φορ, με τα ονόματα των Λάφερτι, Ντέβιτς και Ούτσε να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα.
09:44
Diot : Καλημέρα. Από ΠΑΟΚ τι έχουμε; Θα πάρει φορ η και κάτι άλλο την τελευταία στιγμή;
09:46
Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να ενισχυθεί στην επίθεση και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στον 29χρονο επιθετικό της Κόνιασπορ, Τσίπριαν Μαρικά

Στην Κόνιασπορ ο "Δικέφαλος" έχει δώσει 1.000.00 ευρώ για να τον αποκτήσει ενώ στον παίκτη έχει προσφέρει 600.000 ευρώ ετησίως με πολλά μπόνους.

Είναι πιθανό μάλιστα ο Ρουμάνος να βρίσκεται τη Δευτέρα (31/08) στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον "Δικέφαλο".
09:51
Όσον αφορά τα διεθνή νέα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έκλεισε μια σούπερ μεταγραφή, αγοράζοντας τον Ραούλ Γκαρθία της Ατλέτικο Μαδρίτης

09:53
Ηρακλης : Καλημερα.ο ολυμπιακος θα κινηθει μονο για φορ η θα εχουμε κ προσθηκη στα χαφ??
09:53
Βαγγέλης : Ποια θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού;
09:54
γιωργος : Ο κασαμι τελικα θα φυγει? Ειναι σιγουρο πως θα παρει επιθετικο ο ολυμπιακος?
09:54
Kostas : Υπαρχει Φαβορι για την επιθεση του Ολυμπιακου? Υσχυει για Papis Cisse?
09:57
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος εχθές το βράδυ στη SUPER BALL έκανε την περιγραφή του φορ που θα αποκτήσουν οι "ερυθρόλευκοι": 

* Θα είναι ένας παίκτης που θα προέρχεται από ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, διεθνής και το όνομά του θα προκαλέσει αίσθηση...

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού:
10:02
Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, που θα αναζητήσουν παίκτη στην αγορά των ελεύθερων, θα έχουν περιθώριο μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου στις 15:00

Παράλληλα να σημειώσουμε ότι στην Premier League η αυλαία των μεταγραφών πέφτει αύριο σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που τελειώνουν σήμερα.
10:04
Drakos : Να είμαστε στη δουλειά, και το μυαλό μας μόνο στον επιθετικό που θα έρθει στο λιμάνι. Δεν μπορώ να περιμένω!
10:14
Το σίριαλ με τον Νταβίντ Ντε Χέα εντωμεταξύ συνεχίζεται στη Ρεάλ. Ωστόσο ούτε η ομάδα, ούτε ο Μπενίτεθ είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 40.000.000 ευρώ που ζητάει η Γιουνάιτεντ για έναν παίκτη που τελειώνει το συμβόλαιό του το προσεχές καλοκαίρι. 

Η υπόσχεση όμως του Φλορεντίνο Πέρεθ στον Ισπανό πορτιέρο πως θα τον φέρει άμεσα στη Μαδρίτη κρατούν ακόμη ζωντανό το ενδεχόμενο της μεταγραφής...
10:18
nikos k : ελπιζω η κινηση να μην ειναι μια ..αλλα δυο! κι αν ειναι μια αυτη να ειναι με ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που λετε οτι διαθετει, με μια διαφορα..... να ειναι ΑΜΥΝΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!
10:19
erdi17 : Kinite tpt stin manchester United
10:24
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα κινείται για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ της Μονακό. Τον 19χρονο στράικερ που κουβαλάει την ταμπέλα του νέου "Τιερί Ανρί".

Όσο για το ποσό που ακούγεται; Αυτό αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ!
10:27
Σήμερα τα μεσάνυχτα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία), ενώ στην Ελλάδα στις 20:00. Στην Αγγλία η μεταγραφική περίοδος τελειώνει αύριο.
10:37
Όσον αφορά τον Παπίς Σισέ της Νιούκαστλ επειδή είστε πολλοί που ρωτάτε. Απλά να πούμε πως o 30χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός είναι δυσαρεστημένος από τη μη συμμετοχή του στα δύο τελευταία ματς της ομάδας και φέρεται να ζήτησε μεταγραφή. 

Ωστόσο το κασέ του για τα ελληνικά δεδομένα παραμένει... απλησίαστο!
10:39
fentagin : Καλημερα για ατρομητο εχουμε τιποτα ? λιβερπουλ θα παρει καποιον ?
10:39
Πανος : με παο κ ατρομητο εχουμε κατι??
10:40
Ο Ατρόμητος ψάχνει αμυντικό στην ελεύθερη αγορά για να καλύψει τη θέση του τραυματία Εμπόου.  Ο Γρηγορίου δεν θέλησε να βιαστεί και θα περιμένει ακόμη και τις τελευταίες ημέρες (μέχρι 11 Σεπτεμβρίου) για να καταλήξει στον παίκτη που θέλει.
10:43
Για την Λίβερπουλ προς το παρόν δεν έχει ακουστεί κάτι... Όλοι πάντως στον σύλλογο είναι χαρούμενοι μετά την αποχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι.
10:44
filippos g. : για την αρσεναλ ακουγεται τπτ?
10:48
Όλο λέει πως θα πάρει επιθετικό ο Αρσέν Βενγκέρ κι όλο δεν παίρνει! Αρχικά είχε δημιουργηθεί σίριαλ με τον Μπενζεμά, στη συνέχεια με τον Καβάνι. Τώρα αυτός που παρουσιάζεται ως ο νούμερο ένα στόχος για την επίθεση είναι ο 24χρονος Αλγερινός φορ της Λέστερ Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Premier League έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα.

Ωστόσο στο άκουσμα αυτού του ονόματος, οι φίλαθλοι των "κανονιέρηδων" αντιδρούν: "Από δύο lamborghini πήγαμε σε toyota!"
10:48
δημητρης 7 : καθε χρονο τα ιδια .... ΦΟΡ τεραστιων διαστασεων θα αποκτησει ο ολυμπιακός... 30 γκολ στην σεζον... και καταληγουμε στους αρες μαρες ΧΑΡΕΣ...
10:49
Γιώργος : Καλημέρα ξέρουμε γιατί έφυγε ο Ραούλ Γκαρθία από την Ατλέτικο ;
10:50
Καλημέρα Γιώργο, όπως όλα δείχνουν ο Ραούλ Γκαρθία πήρε αυτή την απόφαση καθώς στην Ατλέτικο ο χρόνος συμμετοχής του φέτος θα ήταν περιορισμένος μετά και τις μεταγραφές που ήρθαν στη συγκεκριμένη θέση.
10:56
Αδριανός : Πόσες είναι οι πιθανότητες να πάει ο Ντέ Χεα στη Ρεάλ;
10:58
Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις συνεχίζονται χωρίς διακοπή με τη χρυσή τομή ωστόσο να μην έχει βρεθεί ακόμη. 

Η Γιουνάιτεντ δεν πέφτει από τα 40.000.000 ευρώ, η Ρεάλ δεν τα δίνει έχοντας στο μυαλό της ότι μπορεί να τον αποκτήσει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Πάντως το μυαλό του παίκτη βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη.
10:59
Παναγιωτης : Καλημερα,η ρεαλ αν παρει τον ντε χεα λογικα θα προχωρησει και η μαντσεστερ γ. για εναν παικτη ακομα γτ τα 40 εκ. δεν μπορουν να μεινουν ετσι..τι λετε για αυτο; συμφωνειτε;
11:00
Ανεξάρτητα από τον Ντε Χέα, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δαπανήσει 50.000.000 ευρώ γι' αυτόν εδώ τον δαιμόνιο επιθετικό (Αντονί Μαρσιάλ).
11:01
Λεωνιδας : Καλημέρα! Για Ρεαλ Μαδριτης εκτος απο De Gea ακουγεται κατι καινουριο για αριστερο μπακ ή σεντερ φορ ?
11:01
Καλημέρα Λεωνίδα. Προς το παρόν όχι. Οι "μερένγκες" έχουν εστιάσει στο θέμα "Ντε Χέα".
11:08
O διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν επαφές με τη Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του κίπερ, Γιάσπερ Σίλεσεν.
11:27
Ο ύψους 2.03 φορ της Μονακό, Λασινά Τραορέ, εξετάζεται στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στην Έβερτον, ενώ δεν υπολογίζεται στην ομάδα του Ζαρντίμ. Περισσότερες εξελίξεις εντός των προσεχών ωρών.
11:29
Άρης74 : Γιατί δεν μας λέτε με ποιους μιλάει ο Ολυμπιακός? Μυστικό του κράτους είναι?
11:30
Βασιλης : Καλημερα παιδια με Ολυμπιακο τι γινεται ? Εχουμε καμια εξελιξη ?
11:34
Δεν υπάρχει κινητικότητα στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού αυτή την ώρα. Μένει να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του Καρέλη εντός της ημέρας.
11:42
Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ από την Σάλκε στην Βόλφσμπουργκ όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα.
11:42
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΚΑΙ ΛΕΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΙΓ'ΑΥΤΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ;
11:43
Δυστυχώς Θεόφιλε αυτό το σενάριο είναι από δύσκολο έως αδύνατο.
11:43
Bird12 : Με τετοια ανθρωπιστικη κριση, και η Man Utd και καθε ομοια της, ξοδευει τετοια λεφτα καθε χρονο, λες και δεν υπαρχει αυριο
11:44
dimitris : Εγω ειμαι αναμεσα σε Matri,Pappis Cisse
11:46
Γιώργος : Καλημέρα. Θα κάνει καμιά κίνηση η Ατλέτικο ; με Γιουβέντους τι γίνεται ;
11:48
Ο Έρικ Λαμέλα βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους η οποία τον θέλει δανεικό. Στη διεκδίκηση του παίκτη και η Ρόμα. Και σ' αυτή την περίπτωση θα έχουμε εξελίξεις εντός της ημέρας.
11:50
Στα της Super League τώρα, καθώς σήμερα αναμένεται να κριθεί και το μέλλον του Γιάννη Λουκίνα στον Ηρακλή. 

Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι δεν έχει έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ΠΑΕ, αυτό οδηγεί στην παραμονή του παίκτη στην ομάδα. Εκτός αν αλλάξει κάτι τις τελευταίες ώρες...
11:51
Δημήτρης : Μηπως ξερουμε τι θα γινει με τον Μαυρια που ειναι ελευθερος ;
11:53
Ο Χάρης Μαυρίας είναι εκτός πλάνων και αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του από τη Σάντερλαντ. 

Σε αυτή την περίπτωση θα εξεταστεί από τον Παναθηναϊκό, όμως αυτή η υπόθεση μπορεί να ξεκαθαρίσει στις επόμενες ημέρες. Μην ξεχνάμε ότι οι μεταγραφές των ελεύθερων κρατούν μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.
12:02
Φεύγει από το προσκήνιο ο Τραορέ. Παίκτη του οποίου το όνομα δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής και θα προκαλέσει αίσθηση κυνηγούν στον Ολυμπιακό.
12:19
Σταύρος : Πανθρακικός δεν εχει τίποτα ετσι;
12:19
Προς το παρόν όχι, η ομάδα ίσως να ψαχτεί στην αγορά των ελεύθερων αλλά έχει μέρες μπροστά της. 
12:20
zisis 7 : καθε αυγουστο τα ιδια ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ...στο τελος δεν θα παρουμε παικτη.Θα βγει ενα ονομα για το οποιο και καλα εγινε μεγαλη προσοπαθεια αλλα δεν καρποφορησε και αφου δεν εκατσε αυτος θα καλυφθει εκ των εσω!!!!!! ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.
12:22
Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την περίπτωση του Μαρικά. Πάντως η εξέλιξη βαδίζει θετικά, χωρίς βέβαια να αποκλείουμε κάθε ενδεχόμενο. 
12:26

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της ημέρας είναι γεγονός. Η Ρόμα έκανε δικό της τον 26χρονο μέσο την Ντιναμό Μόσχας, Ουίλιαμ Βενκέρ δαπανώντας 12.000.000 ευρώ!

12:28
Σε αυτές τις χώρες ολοκληρώνεται σήμερα το μεταγραφικό παζάρι
12:29
# Βαδίζει προς Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Χαβιέ Ερνάντες!
12:30
Νικος : Υπάρχει κάτι για καλλονή; Γιατί αν συνεχίσει έτσι γκολ δε βάζει μέχρι τα χριστουγεννα!!
12:31
Η αλήθεια είναι πως εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, καθώς όπως σωστά θέτεις φίλε Νίκο, η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Σήμερα δεν αναμένεται να γίνει κάποια κίνηση, αλλά στις επόμενες ημέρες είναι αρκετά πιθανό...
12:34
Χαρης : Για την τοτεναμ εχουμε κατι?
12:35
Σύμφωνα με το "Sky Sports Italia" η Τότεναμ κινείται για την απόκτηση του Άξελ Βίτσελ της Ζενίτ. Μάλιστα οι Άγγλοι φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν 34.000.000 ευρώ στους Ρώσους για τον παίκτη.
12:36
vagionis7 : γιατι δεν περνατε τις ερωτησεις??
12:36
Προσπαθούμε να περνάμε και να απαντάμε όσες περισσότερες μπορούμε. Ωστόσο καμιά φορά οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν...
12:37
Mono APOEL : Καλημέρα σας, Υπάρχει κάτι για ΑΠΟΕΛ και Φαν ντε Μπόρε απο άντερλεκτ;;;
12:38
Καλημέρα! Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για το δανεισμό του Βέλγου μπακ, ωστόσο ακόμη δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Άντερλεχτ.
12:39
νικ4 : έχουμε κάτι για βέροια?
12:40
Προς το παρόν στο στρατόπεδο της Βέροιας τηρούν σιγή ιχθύος. Δεν αποκλείεται πάντως να μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες.
12:41
Stathis : Όταν κάνεις το Μάντζιο να φαίνεται σούπερ, φαντάσου τι θα γίνει με ομάδες τύπου Μπάγερν...
12:44
Μπερμπάτοφ, Τραορέ, Καλού, Μίτσου, Σισέ, Μάτρι, Λισάντρο Λόπες. 

Αυτά είναι τα ονόματα που μας στέλνετε για τη θέση του επιθετικού στον Ολυμπιακό. Προς το παρόν όμως το όνομα για το οποίο κινούνται οι "ερυθρόλευκοι" αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό.
12:56
# H τουρκική Γκαζιάντεπσπορ φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για το δανεισμό του Φράνκο Χάρα του Ολυμπιακού!
12:57
κουβανος : στον ΠΑΟ εκτος απ τον ΜΑυρια δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε κατι αλλο ακομα κ απ τους ελευθερους?
12:58
Προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάποιο όνομα, αλλά φυσικά πάντα υπάρχει περίπτωση για την έκπληξη...
13:00
Γιάννης Κ. : Καλημέρα. Η Μπάγιερν έδωσε προχτές τον Ντάντε στην Βόλφσμπουργκ. Υπάρχουν πληροφορίες για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού;
13:00
Χρηστος : Για τη Μπαγερν ακουγεται τιποτα της τελευταιας στιγμης;
13:03
H Mπάγερν εχθές ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού της Γιουβέντους, Κίνγκσλεϊ Κομάν. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ντάντε προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάποιο όνομα. 
13:07
dimitris : kalhmera sas kai kalh ebdomada.exete kanena nea gia thn upo8esh tou kentrikou amuntikou gia ton atromhto?euxaristw prokatabolika.
13:10
Γεια σου Δημήτρη. Ο Ατρόμητος αναζητεί αμυντικό που να μπορεί να παίξει και ως χαφ και να έχει πάνω κάτω τα στοιχεία του Εμπόου. Αυτό που αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τους Περιστεριώτες είναι να έχει κάνει προετοιμασία και να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Πιθανότατα θα είναι ξένος.
13:10
στελιος : Στο νησι δεν εχει κριση αν κ η man u ειναι πολυεθνικη... παντως η man u θελει οπωσδηποτε τερματοφυλακα καλο στα ποδια γτ αυτος ειναι για τ σκυλια... δευτερον επιθετικο κ ενα στοπερ ξερει μπαλα μετο smoling δεν μπορει να κανει παιχνιδι απο πισω χωρις τερμα κ στοπςρ μπαλαδορους
13:12
H Λίβερπουλ μόλις δέχθηκε πρόταση ύψους 14.000.000 ευρώ από την Σάντερλαντ για την απόκτηση του Φάμπιο Μπορίνι, η οποία έγινε δεκτή!
13:18
Σήμερα αποφασίζει η ΑΕΚ εάν θα κινηθεί για έναν εκ των Λάφερτι και Ντέβιτς. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να μην προχωρήσει καμία από τις δύο περιπτώσεις.
13:23
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Τσακαλέας εχθές το βράδυ στη SUPER BALL για ΠΑΟΚ και μεταγραφές.
13:25
antonis_ch : Ισχύει ότι ο Χάρα θα πουληθεί σε ομάδα της Τουρκίας? Είναι οριστικό?
13:25
Προς το παρόν η μόνη πληροφορία είναι ότι γι' αυτόν έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Γκαζιάντεπσπορ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο.
13:26
Bird12 : Με τετοια ανθρωπιστικη κριση, και η Man Utd και καθε ομοια της, ξοδευει τετοια λεφτα καθε χρονο, λες και δεν υπαρχει αυριο
13:28
Kostas nea smirni : Καλημέρα για Πανιωνιο έχεις ακουσει κατι;
13:28
O 19χρονος Ηλίας Πολίμος που πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με τις ρεζέρβες της Νότιγχαμ Φόρεστ πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη.
13:29
nikos87 : καλημερα σε ολους. κατι πιο συγκεκριμενο για τον επιθετικο που θελει ο ολυμπιακος ξερουμε; θα ειναι μεταγραφη ή ελευθερος;
13:30
Όπως όλα δείχνουν θα πρόκειται για μεταγραφή.
13:36
Άγνωστος : Έχετε πληροφορίες για το ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για Λουκίνα;
13:38
Από Βέλγιο και Σκωτία υπήρξε ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο επιθετικό, αλλά καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο ρόστερ.
13:38
Νίκος : Λάφερτι παίκτης ιδανικός για ολυμπιακό..Ύψος, ταχύτητα, σώμα τον είδαμε και με την εθνική..Δημιουργεί ευκαιρίες για τον εαυτό του..Μακάρι να είναι αυτός...
13:40
Η αγωνία στο κόκκινο: 

Σε λίγα λεπτά δύο ονόματα που προτάθηκαν σε Ολυμπιακό και πραγματικά αρέσουν στον Μάρκο Σίλβα!
13:44
Βίκτορ Ανιτσέμπε (φώτο) και Μπράουν Ιντέγε είναι τα δύο ονόματα που αρέσουν στον Ολυμπιακό!
13:51
Απανωτά τα χτυπήματα: 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 27χρονο επιθετικό της Σέλτικ, Άντονι Στόουκς!
14:00

Αυτή την ώρα γίνονται συζητήσεις στον Παναθηναϊκό με παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου.

14:11
Έχουν τρελαθεί οι φίλαθλοι της Τσέλσι στο άκουσμα της πιθανής μετακόμισης του Πολ Πογκμπά στο Λονδίνο. 

Οι Άγγλοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους, όμως ο παίκτης φαίνεται πως θέλει να παραμείνει για ακόμη μία σεζόν στο Τορίνο.
14:11
βαγγελης : απο τις ελληνικες ομαδες ποια ειναι πιο κοντα για να πραγματοποιησει καποια μεταγραφη σημερα? περα απο μαρικα παιζει κατι αλλο για ΠΑΟΚ?
14:12
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, ακολουθούν με λιγότερες η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.
14:13
Δείτε αναλυτικά τα όσα σχολίασε το βράδυ της Κυριακής στη SUPER BALL ο Δημήτρης Κριτής όσον αφορά τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.
14:23
Μάχη με το χρόνο δίνουν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τόσο στο επίπεδο των αποχωρήσεων όσο και σε αυτό της προσθήκης στην επίθεση.
Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Ανόρθωση, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας ετοιμάζει βαλίτσες για Βέροια, εκεί που θα αγωνιστεί ως δανεικός για ένα χρόνο.
Φαίνεται πως έχει βρεθεί ομάδα στο εξωτερικό για τον Φακούντο Περέιρα. Εφόσον προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, ο Αργεντινός θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2017 και θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο.
14:27
Άδεια από την Εθνική Γαλλίας πήρε ο Αντονί Μαρσιάλ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
14:41
zafpaok : όπως γράφει ο zisis 7 για τον Ολυμπιακό κάπως έτσι θα γράψω και εγώ για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε παίξει 8 παιχνίδια χωρίς καθαρόαιμο φορ όταν γνωρίζουμε από Ιούνιο το πρόβλημα του Κλάους. και 31/8 προσπαθούμε να πάρουμε παίκτη.παρόλα αυτά κάνουμε υπομονή και υποστηρίζουμε την ομάδα μας.
14:41
Panos : Ο Σαμαράς υπάρχει περίπτωση να έρθει ελλάδα ή θα παίξει εξωτερικό;
14:42

Όσον αφορά τον Γιώργο Σαμαρά, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως έχει βρει ομάδα στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει την καριέρα του!

14:42
nikos : με τον μπερμπατοφ τι γινεται΄? πηγε καπου?
14:42
Ο Μπερμπάτοφ παραμένει ελεύθερος και ψάχνει ομάδα. Το θέμα είναι πως το κασέ του είναι αρκετά υψηλό.
14:43
geo23 : kanena neo gia aek???
14:45
Η πλευρά της ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με αυτή της Νόριτς για τον Λάφερτι
Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν ή συνιδιοκτησία ή δανεισμό του παίκτη, με το θέμα να κολλάει στο οικονομικό. Παράλληλα ο Β. Ιρλανδός θα πρέπει να δεχθεί να μειώσει σημαντικά τις οικονομικές του απαιτήσεις για να έρθει στην Ελλάδα.
14:53
Δανεικός στη Μάλαγα για τα επόμενα δύο χρόνια από τη Μίλαν θα αγωνίζεται ο ταλαντούχος Χακίμ Μαστούρ όπως μεταδίδει το "Sky Sports".
14:54
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Αντνάν Γιανουζάι.
14:55
Επίσημα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Ραούλ Γκαρθία.
14:55
Dhmhtrhs : O ολυμπιακός χρειάζεται σίγουρα φορ δεν βγενει η χρονιά με τόσες υποχρεώσεις και ειδικά για cl....
14:57
Στον Ηρακλή θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Λουκίνας.
14:59
Καμία κινητικότητα στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα όπως όλα δείχνουν. Σύμφωνα με το Γιάννη Πετράκη η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας για φέτος πραγματοποιήθηκε κι αυτή ήταν η επιστροφή του Λίλα.
14:59
tom7 : uparxei tpt gia panaitwliko??
14:59
Δεν κουνιέται... φύλλο προς το παρόν στο Αγρίνιο. Περισσότερες εξελίξεις ίσως έχουμε από αύριο.
15:07
Κλείνει αμυντικό η Τσέλσι

Οι "μπλε" έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Ναντ για την απόκτηση του 26χρονου Σενεγαλέζου στόπερ, Παπί Τζιλομποτζί με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3.500.000 ευρώ.
15:10
kostas : contra τι γινεται με κολοβο και γιαννιωτα θα μεινουν η θα φυγουν ως δανεικοι?
15:11
Ο Κολοβός μετακόμισε πριν δύο ημέρες ως δανεικός στον Πανιώνιο, ενώ δανεικός είναι πιθανό να δοθεί και ο Γιαννιώτας.
15:13
Να και ένας σαμποτέρ της Σάλκε: 

"Στέλνω όλη μέρα λευκές σελίδες στο φαξ της Schalke ώστε να είναι κατειλημμένο ", μας εξομολογείται ο χρήστης προκειμένου να μην μπορέσουν να ολοκληρώσουν μεταγραφή οι Γερμανοί. Πιθανόν να είναι οπαδός της Ντόρτμουντ...
15:20
Πολύ πιθανό να αγωνίζεται με τη φανέλα της Καμπάλα ο Φακούντο Περέιρα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι η Καμπάλα βρίσκεται στον όμιλο του Δικεφάλου στο Europa League οπότε ενδεχομένως σε περίπτωση που κλείσει ο δανεισμός του στους Αζέρους να μπει κάποια ρήτρα μη συμμετοχής στα μεταξύ τους ματς.
15:24
Ανανέωσε μέχρι το 2021 ο Κασεμίρο στη Ρεάλ.
15:25
Πάνος : O Pogpa στην Chelsea ισχυει???
15:26
Τσέλσι και Γιουβέντους βρίσκονται σε συζητήσεις! Τίποτα δεν αποκλείεται.
15:27
μανος : αυτοι στον ολυμπιακο τοσο καιρο τι κανουν. τελευταια μερα περιμενουμε να παρουμε φορ.στο τελος δεν θα προλαβουν και θα μεινουν με το χαρα.θα τα παμε χαλια στην ευρωπη.περυση ειχε πολυ μετριο ροστερ χωρις ταλεντο δεν επαιζαν ωραια μπαλα και τη πληρωσε ο μιτσελ.
15:31
Γιαννης : Για την "εκπληξη" του Ολυμπιακου, ευχομαι να κανω λαθος, αλλα δυστυχως η διοικηση λειτουργει όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δημιουργει προσδοκιες, μετα το τρεναρει, το τρεναρει και τελικα λεει ότι οι ξενοι φταινε που ειχαν υπεβολικες απαιτησεις !!!
15:31
Mitsos : Lisandro lopez h berbatov??
15:31
Κατά πάσα πιθανότητα κανείς από τους δύο...
15:34
Τον νεαρό μέσο της Τσέλσι, Ναθάνιελ Τσαλόμπα παίρνει δανεικό η Νάπολι.
15:41
νικος : θα γινει κανενα μπαμ με μεγαλο παικτη στην ευρωπη?
15:42
Το μεγαλύτερο deal που περιμένουμε είναι αυτό του Ντε Χέα στη Ρεάλ. Το θέμα είναι αν θα γίνει τώρα ή θα πάρει αναβολή. 

Από εκεί και πέρα σε κάθε κλείσιμο μεταγραφικής περιόδους υπάρχουν και οι εκπλήξεις. Οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλο φινάλε...
15:44
Γιαννης : Απο ολους ποιο καταλληλος για να βοηθησει πιστευω ειναι ο Μπερμπατοφ, σαν τον Kovacevic ειναι για γκολ στη περιοχη / κεφαλια σε περιπτωση που δε μας κατσει ο Φινμπο
15:45
kostas : gia monaco exoume tipota???
15:45
costantinos : monaco???
15:47
Είναι δεδομένο πως σε περίπτωση που η Μονακό πάρει σχεδόν 50.000.000 ευρώ από την πώληση του Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ, θα κινηθεί αστραπιαία για παίκτη ή παίκτες!
15:47
Νίκος : Καλά τα ονόματα που ακούγονται για το ελληνικό πρωτάθλημα,για το chl δέν κάνουν όμως.Άν δεν κάνει υπέρβαση να πάρει τύπου Ζλάταν τότε μιά απο τα ίδια και ίσως χειρότερα από πέρσι.
15:48
Τύπου Ζλάταν δεν υπάρχει. Ζλάταν είναι μόνο αυτός. Ή τουλάχιστον έτσι θα σου απαντούσε ο Σουηδός.
15:49
Νικος Ηρακλειο : Υπάρχει περίπτωση η μπαρτσελόνα να αποκτήσει κάποιον παίκτη σήμερα?και το θέμα του Ποκμπα έχει τελειώσει,μένει Γιουβέντους?
15:49
Δύσκολα θα κάνει κάποια κίνηση τώρα η Μπαρτσελόνα

Όσον αφορά τον Πογκμπά, η Τσέλσι τον θέλει διακαώς, όμως αυτό που θέλει ο παίκτης είναι να παραμείνει στη Γιούβε.
15:54
Τελειώνει σήμερα του Ντε Χέα

Αυτό υποστηρίζει η ισπανική "Marca". Σύμφωνα με το ισπανικό ρεπορτάζ, Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ η διαφαινόμενη απόκτηση του Μαρσιάλ από τους Άγγλους ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα.
15:55
giannis7 : ξερουμε πιος θα ειναι ο φορ που θα παρει ο ολυμπιακος?
15:56
Αυτή τη στιγμή προηγείται ο Βίκτορ Ανιτσέμπε που ανήκει στη Γουέστ Μπρομ, ενώ ψηλά βρίσκεται και το όνομα του συμπαίκτη του, Μπράουν Ιντέιγ.
16:05
Θρυλος : Αν ειναι ο Σισε της Newcastle ειναι πολυ καλη περιπτωση γρηγορος κ γκολτζης απλως δε θυμαμαι ποσο χρονων ειναι??
16:05
Δεν ξέρουμε σε τι ακριβώς αναφέρεσαι αλλά ο Σισέ της Νιούκαστλ είναι 30 χρονών.
16:21
Ο Ραούλ Γκαρθία θα φορά το Νο 22 στην Μπιλμπάο. 
16:22
thodoris : Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Τζιμπρίλ Σισέ;
16:22
Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. 
16:27
Τέλος και τυπικά ο Σαρρής από την ΑΕΚ. 
16:30
Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας αμυντικός. Διαβάστε εδώ την είδηση. 
16:34
kostas : υπαρχει περιπτωση ο ΠΑΟΚ να παρει 2 επιθετικούς;
16:35
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δίνουν "μάχη" με το χρόνο προκειμένου να υπάρξει μια προσθήκη στην επίθεση. Οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να γίνει και 2η προσθήκη.
16:40
Στο μεταξύ ο Κασεμίρο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2021. 
16:43

H Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Πελέ του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια. 

16:45
Η φωτογραφία της συμφωνίας.
16:52
Ο Γκανέζος στόπερ της Κοπεγχάγης, Ντάνιελ Αμάρτι, ήρθε σε συμφωνία με την Μαρσέιγ του Μίτσελ. 
16:54
Η είδηση της μεταγραφής του Πελέ στην Ανόρθωση εδώ
16:56
O Σλοβένος επιθετικός της Ραπίντ Βιέννης, Ρόμπερτ Μπέριτς, θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν. 
16:59

Σύμφωνα με την "Bild", ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σιόν. 

17:06
Την απόκτηση του Πιέρ Χόιμπιεργκ με τη μορφή δανεισμού από την Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε η Σάλκε, την οποία θα βρει στο δρόμο του ο Αστέρας Τρίπολης στο Europa League. 
17:08
Στον ΠΑΟΚ,  οι άνθρωποί του έχουν αρχίσει να "ξεσκονίζουν" τις λίστες των ελεύθερων παικτών για την απόκτηση επιθετικού. Και εκεί όμως, τα χρονικά περιθώρια όσον αφορά τη λίστα ενόψει των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ παραμένουν στενά, καθώς όποιος παίκτης και αν αποκτηθεί μετά την αυριανή μέρα, δε θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται σε αυτή. 
17:09
Η Πρεσβεία της Ιρλανδίας σχολίασε, μέσω twitter, τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Άντονι Στόουκς, δίνοντας μάλιστα την... έγκρισή της.
17:10
Διαβάστε την είδηση εδώ
17:14
Από τη Μόσχα στη Ρώμη ο Βιλιάμ Βενκέρ. 
17:17
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της "Marca", Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ντε Χέα. 
17:18

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα τρελά σενάρια που κυκλοφόρησαν περί πρότασης του "Δικεφάλου" στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ. 

17:24
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Γκενκ επιμένουν για Καρέλη και βρίσκονται στην Αθήνα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πει το "ναι" αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. 
17:30
Δεν υπάρχει θέμα Μπεργκ και ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κανένα θέμα πρότασης για τον Σουηδό επιθετικό.
17:36
Ο Βέλγος φορ, Γέλε Βόσεν έφυγε από την Μπέρνλι δύο μήνες μετά τη μεταγραφή του με προορισμό την Μπριζ. Είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ προ μηνών. 
17:49
Σύμφωνα με την "Mirror", ο Τζόναθαν ντε Γκούζμαν βρίσκεται με το ένα πόδι στην Μπόρνμουθ, στην οποία θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι. 
17:52

Στα 30 εκ. ευρώ φέρεται να έχει "κλείσει" το deal για Ντε Χέα. 

17:59
Στο μεταξύ, ο Χακίμ Μαστούρ βρίσκεται στη Μάλαγα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. 
18:04
Ο Φάμπιο Μπορίνι επέστρεψε στη Σάντερλαντ, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο.
18:17
Ο Ντόρια αφήνει το γαλλικό πρωτάθλημα και τη Μαρσέιγ του Μίτσελ για χάρη της Γρανάδα. 
18:19
cotsios1979 : η μονακο θα κανει φετος κανενα μεγαλο μπαμ? απο οτι φαινεται προς το παρον πουλησε ολα της τα μεγαλα αστερια χωρις να τα αντικαταστησει..
18:20
Μέχρι στιγμής... πουλάει! Ο Άντονι Μαρσιάλ βρίσκεται στο Κάρινγκτον προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 
18:31
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμφωνήσει με την Ντόρτμουντ για το δανεισμό του Αντνάν Γιανουζάι. 
18:38
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ντράξλερ στη Βόλφσμπουργκ. 
18:42
Η πρώτη αντίδραση του Γιανουζάι για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. 
18:54
Στο μεταξύ η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ντάρκο Ζόριτς στον σέρβικο σύλλογο Μπόρατς Τσάτσακ για το υπόλοιπο της σεζόν 2015-2016.
19:12

Μεταγραφές τέλος στη Γερμανία. 

19:16
Την απόκτηση του Ρολάντο από την Πόρτο ανακοίνωσε η Μαρσέιγ. Υπό τις οδηγίες του Μίτσελ θα αγωνίζεται ο 30χρονος. 
19:19

Τι γίνεται με Μπεργκ, Καρέλη και Μαυρία; Όλο το ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού εδώ

19:29
Και ο Ντάντε στη Βόλφσμπουργκ μέχρι το 2018.
19:30
Με μήνυμά του στο twitter, ο 31χρονος ευχαρίστησε την Μπάγερν για τα 3 χρόνια παρουσίας του εκεί. 
19:36
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Νιγηριανού, Ταιβό Αβονίγι, τον οποίο παραχώρησε δανεικό στην ΦΣΒ Φρανκφούρτης. 
19:36
Το tweet της μεταγραφής. 
19:39

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η Ρόμα είπε "όχι" σε πρόταση της Τσέλσι για τον Κώστα Μανωλά. 

19:44
Στην Τζένοα από τη Γαλατάσαραϊ ο Ελβετός χαφ Μπλερίμ Τζεμαΐλι.
19:45

Μεταγραφές ΤΕΛΟΣ στην ΑΕΚ!

19:46
**Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι θα κινηθούν για παίκτη μόνο σε κάποια εξαιρετική περίπτωση ελεύθερου. 
19:54
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Βιγιαρεάλ ο Αντριάν Λόπεθ.
19:58
Ο Πάπε Ντιόπ, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ανακοινώθηκε από την Εσπανιόλ για τα επόμενα τρία χρόνια. 
19:58
Ο Ντιόπ τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του. 
20:07
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαβιέρ Ερνάντες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2018!
20:08
Τα στατιστικά του Ερνάντες κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
20:09
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η μεταγραφή του Ερνάντες "αγγίζει" τα 11,6 εκ. ευρώ.
20:11
Aral : Kali evdomada! Yparxei kapoio neo gia striker stin AEK? Euxaristw.
20:12
Στην ΑΕΚ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα κινηθούν για την απόκτηση κάποιου παίκτη. Διάβασε το σχετικό θέμα εδώ
20:26
Εν αναμονή εξελίξεων στον Ολυμπιακό. 
20:29
Για ανταλλαγή Κέιλορ Νάβας-Ντε Χέα στο deal της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει λόγο ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο. 
20:36
Περισσότερες λεπτομέρειες για την ανταλλαγή Νάβας-Ντε Χέα.
20:43
Η Μπολόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμανουέλε Τζακερίνι με τη μορφή δανεισμού από την Σάντερλαντ. 
20:50

Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουέστ Μπρομ για Ιντέιγ. Αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση!

20:55

Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες του deal. 

20:56
Δείτε τον Ιντέιγ εν δράσει:
20:59
Περιμένουμε και κάτι άλλο από τον Ολυμπιακό;; Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ ναι! 
21:00

Το όνομα του Ερνάνι επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. 

21:07

Διαβάστε εδώ τα δεδομένα για Ερνάνι. 

21:12
Ο Σοριάνο της Σαμπντόρια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νάπολι η οποία εκτός από χρήματα έδωσε και τον Κολομβιανό Σούνιγκα ως αποζημίωση. 
21:17
* Ο Γκροσκρόιτζ, Γερμανός εξτρέμ της Ντόρτμουντ, πήγε στη Γαλατάσαραϊ.

**Ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα, Άντεμ Λιάιτς, πήγε στην Ίντερ.

*** Ο Ριβαλντίνιο, γιος του θρυλικού Ριβάλντο που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα αγωνίζεται στην πορτογαλική Μποαβίστα. 

**** Ο Δανός γκολκίπερ, Άντερς Λιντεγκάαρντ, πήρε μεταγραφή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Γουέστ Μπρομ, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.
21:30
Ο επιθετικός, Ρονί Ροντλέν, θα αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λιλ στην Καέν. 
21:32

Η Γουέστ Μπρομ ευχήθηκε καλή τύχη στον Ιντέιγ στο νέο του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό.

21:37

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με τη σειρά του τον Ιντέιγ, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το deal. 

21:41
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό των Φακούντο Περέιρα, Ευθύμη Κουλούρη και Αχιλλέα Πούγγουρα. 
21:42
Στην Καμπάλα ο Περέιρα, στην Ανόρθωση ο Κουλούρης, στη Βέροια ο Πούγγουρας. 
21:43
* Ο επιθετικός Φλοριάν Ρασπεντινό πήρε μεταγραφή από την Καέν στην Μπαστιά.
21:51
Οι λεπτομέρειες του δανεισμού των Περέιρα, Κουλούρη και Πούγγουρα εδώ.
21:56
H Μίλαν ανακοίνωσε μέσω του καναλιού της ότι δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. 
21:59
Και ένα παρασκήνιο: Η Μπορντό δέχθηκε την πρόταση της Φενέρ για τον Ντιέγο Ρολάν αλλά ο προπονητής του γαλλικού συλλόγου απειλεί με αποχώρηση σε περίπτωση που φύγει ο παίκτης. Αυτό θα πει εμπιστοσύνη στον ποδοσφαιριστή σου!
22:04
Δανεικός για ένα χρόνο από τη Μίλαν στη Λάτσιο ο Αλεσάντρο Μάτρι. O 31χρονος είχε προταθεί και στη Μαρσέιγ, αλλά τον απέρριψε ο Μίτσελ. 
22:07
Στη νεοφώτιστη στην Serie A, Κάρπι, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Μποριέλο, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. 
22:07
Ο Μποριέλο τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του. 
22:10
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Γιουβέντους από την Ίντερ ο 30χρονος Βραζιλιάνος, Άντερσον Ερνάνες. 
22:15

Και οι μεταγραφές συνεχίζονται:


* Ο στόπερ, Μάρκο Αντρεόλι, έφυγε δανεικός από την Ίντερ στη Σεβίλλη.
* Ο βιρτουόζος μέσος της Τότεναμ, Έρικ Λαμέλα, προβάρει τα χρώματα της Μαρσέιγ.
* O Χοακίν επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στην Μπέτις, με μεταγραφή από τη Φιορεντίνα.
22:19
Μεταγραφές δεν γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ! Η Νταρουσάφακα πλήρωσε κι αγόρασε τον Σλότερ από τη Ρεάλ.
22:22
Ο Γιακούμπ Μπλαστσικόφσκι, διεθνής Πολωνός μπακ-χαφ, παραχωρήθηκε από την Ντόρτμουντ στη Φιορεντίνα.
22:36
Στην Αγγλία, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 20:00. 
22:45

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μαρσέιγ του Μίτσελ εξετάζει την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. 

22:48
Ένα παράδειγμα...
22:49
* Ο Βέλγος στόπερ Τζέισον Ντενέιγ πήγε με μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Φενέρμπαχτσε.
22:52

Στη Μαρσέιγ του Μίτσελ, ελλείψει ποδοσφαιριστών με ποιότητα, ο Λαμέλα θα έχει ηγετικό ρόλο. Διαβάστε εδώ την είδηση της μεταγραφής του. 

23:19

Σε λίγα λεπτά αναμένεται η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Ερνάνι. 

23:23

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Ολυμπιακό και ο Ερνάνι!

23:24
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.
23:28
Δείτε τον Ερνάνι εν δράσει:
23:31
Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες για την απόκτηση του Ερνάνι. 
23:32
Στην Τορίνο ο μέσος Σάνιν Πρσιτς από τη Ρεν με τη μορφή δανεισμού.
23:34
Στη Γιουβέντους ο Μάριο Λεμινά, δανεικός από τη Μαρσέιγ.
23:42
Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μαστούρ στη Μάλαγα. 
23:46
Δανεικός στη Νόριτς από την Ντιναμό Κιέβου, ο επιθετικός Ντεμερσί Μποκανί.
23:56

Έλα εσύ, φύγε εσύ σε Γιουβέντους και Μαρσέιγ:


Ο Μάριο Λεμινά παραχωρήθηκε δανεικός από τη Μαρσέιγ στη Γιουβέντους, ενώ αντίθετη διαδρομή, από το Τορίνο στη Μασσαλία πήραν ο Μαουρίτσιο Ίσλα και Πάολο Ντε Τσέλιε. 
23:57

ΤΕΛΟΣ ο Χάρα από τον Ολυμπιακό.

00:05

Δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμφωνήσει με τη Μονακό για την απόκτηση του Μαρσιάλ έναντι 80 εκ. ευρώ. 

00:07
Η είδηση της αποδέσμευσης του Χάρα από τον Ολυμπιακό εδώ
00:10
Τικ τακ, τικ τακ...
00:15
Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του Νταβίντ ντε Χέα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
00:16
Στο μεταξύ, ο Βίκτορ Βαλδές θα μείνει όπως όλα δείχνουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 
00:25
Στην Ίντερ ο Φελίπε Μέλο. 
00:38

H Σαμπντόρια ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

00:40
Διαβάστε την είδηση της μεταγραφής του Χριστοδουλόπουλου εδώ
00:47
Η Νις υπέγραψε τον Ρικάρντο Περέιρα.
00:53
O Oλιβιέ Κεμέν μεταπήδησε από την Νιούκαστλ στην Λιόν.
00:56

Δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης ο Ματιέ Ντοσεβί.

00:57
Ο Ράιαν Μέντες δανεικός από την Λιλ στην Νότιγχαμ.
00:58
Ο Ντοσεβί θα πάει στην Σταντάρ για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς.
01:04
H Ρόμα ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Έμερσον Παλμιέρι.
01:06
Η Νόριτς απέκτησε ως δανεικό τον Ντιομερσί Μποκανί.
01:07

Και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ ως δανεικός στην Σταντάρ με οψιόν αγοράς.

01:09
Ιδού και η είδηση που αφορά τους Ντοσεβί, Γιαταμπαρέ.
01:11
Από το πρωί της Τρίτης και πάλι στις... επάλξεις για τις μεταγραφές που θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μείνετε συντονισμένοι στο Contra.gr.
01:11
Kαλό ξημέρωμα.
01:13
Eίδηση της τελευταίας στιγμής: Ισπανικές πηγές αναφέρουν ότι η μεταγραφή Ντε Χέα στην Ρεάλ Μαδρίτης χάλασε γιατί οι "μερένγκες" δεν πρόλαβαν να στείλουν κάποια έγγραφα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK