Θέλει και δεύτερο... Πογκμπά ο Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Αντρέα Μπελότι, όμως ο πρόεδρος της Τορίνο ζητάει από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να πληρώσει όσο και για τον... Πολ Πογκμπά! Το έχει ξανακάνει εξάλλου.

Θέλει και δεύτερο... Πογκμπά ο Μουρίνιο
Jose Mourinho Belotti

Ο 23χρονος Ιταλός επιθετικός μετά το ξεπέταγμα του την περσινή περίοδο (35 συμμετοχές, 12 γκολ), ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο Καμπιονάτο τη σεζόν 2016-2017 μετρώντας 35 εμφανίσεις με 26 γκολ και 8 ασίστ! Στο δεύτερο μισό, μάλιστα, πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Τορίνο, κάτι που δείχνει το δέσιμο του με την ομάδα.

Με αυτές τις... αποδόσεις, είναι λογικό να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκαταλέγεται σε αυτούς και από τη στιγμή που ψάχνει φορ με... γκολ, έκανε κίνηση για τον Ιταλό στράικερ.

Ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο, έβαλε φρένο στις ορέξεις του Ζοζέ Μουρίνιο, λέγοντας πως όποιος θέλει τον Μπελότι, θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα του!

"Δεν σκέφτομαι να τον πουλήσω. Ανανέωσε πρόσφατα και στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με τους Ιταλούς η ρήτρα του ξεπερνά τα 105.000.000€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK