Θρίαμβος της Ζενίτ, δύσκολα η Άντερλεχτ, ήττα η Γαλατάσαραϊ (VIDEOS)

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ζενίτ την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρόστοφ, εν αντιθέσει με την Γαλατάσαραϊ που ηττήθηκε 2-0 από την Μπαλικέσιρσπορ. Δύσκολη νίκη της Άντερλεχτ επί της Σερκλ Μπριζ με 3-2.

Θρίαμβος της Ζενίτ, δύσκολα η Άντερλεχτ, ήττα η Γαλατάσαραϊ (VIDEOS)

Premier League Ρωσίας

Οκτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και 26 γκολ υπέρ-4 κατά έχει καταγράψει η Ζενίτ στο ρωσικό πρωτάθλημα, γεγονός που δικαιολογεί τη διαφορά των 6 βαθμών από τη δεύτερη Κούμπαν. Εν προκειμένω, ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Χοσέ Ροντόν, ο οποίος έκανε χατ-τρικ επί της Ρόστοφ (11', 57', 73'), συμβάλλοντας τα μέγιστα για να επιτευχθεί το τελικό 5-0. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, έδειξαν τάσεις αυτοκαταστροφής, αφού έβαλαν δύο αυτογκόλ!

Jupiler League

Η Άντερλεχτ δυσκολεύτηκε πολύ να αφήσει πίσω τις δύο ισοπαλίες με Κλαμπ Μπριζ και Λιρς (σ.σ. αμφότερες είχαν λήξει 2-2), ωστόσο το Σάββατο έβαλε ένα γκολ παραπάνω κι επικράτησε 3-2 της Σερκλ Μπριζ στις Βρυξέλλες. Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ο Ματίας Σουάρες ξανάβαλε σε θέση οδηγού τους πρωταθλητές (στο 44'), ενώ ο Άντι Ναχάρ τους έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στο 79'. Για τους φιλοξενούμενους βρήκαν δίχτυα οι Στέφεν Μπάουλ (17') και Ζούνιορ Καμπανάνγκα (89').

Θρίαμβος της Ζενίτ, δύσκολα η Άντερλεχτ, ήττα η Γαλατάσαραϊ (VIDEOS)

Süper Lig

Τη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια και πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Γαλατάσαραϊ που έχασε 2-0 από την Μπαλικέσιρσπορ. Ο Σερκάν Γιλντιρίμ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό και ο Γιοκχάν Ουνάλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 45ο.

Διαβάστε ακόμη:

Α' Κατηγορία: Δύο ασίστ στο ντεμπούτο του ο Ρίισε

Süper Lig: Ασταμάτητος και λυτρωτής ο Γκέκας (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK