Το τατουάζ που άφησε άνεργο τον Ντι Κάνιο

Ο Πάολο Ντι Κάνιο εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με τατουάζ που παραπέμπει στην ναζιστική Γερμανία, αναγκάζοντας το Sky Italia να τον κόψει από το πρόγραμμα και να ζητήσει συγγνώμη!

Το τατουάζ που άφησε άνεργο τον Ντι Κάνιο

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, παρότι πάντα δήλωνε πως δεν ασχολείται ενεργά. Όλοι στην Ιταλία όμως ξέρουν προς τα που κατευθύνεται.

Πρόσφατα αρνήθηκε πως έχει σχέση με οτιδήποτε ρατσιστικό/φασιστικό, όμως το βράδυ της Τρίτης πιάστηκε στα... πράσα. Φιλοξενούμενος σε αθλητική εκπομπή του Sky Italia, φόρεσε ένα t-shirt με κοντά μανίκια κι εκεί φάνηκε ένα από τα τατουάζ του.

Το "Dux" στα λατινικά σημαίνει δούκας, ακριβώς όπως αποκαλούσαν τον Μουσολίνι εκείνη την εποχή. Στα social media επικράτησε ένας μικρός χαμός με τις κατηγορίες να στρέφονται κυρίως στο κανάλι που φιλοξένησε τον Ντι Κάνιο.

Η απάντηση του Sky Italia ήταν άμεση. Έκοψε τον πρώην Ιταλό άσο των Λάτσιο και Γουέστ Χαμ από την εκπομπή, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από όλες τις κοινωνικές ομάδες που θίχτηκαν.

 

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ