Τερματοφύλακας απάντησε σε "ντου" οπαδού!

Ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ δεν άντεξε και αντέδρασε βίαια σε χειρονομία οπαδού που είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο.

Τερματοφύλακας απάντησε σε "ντου" οπαδού!

Δύο κόκκινες κάρτες, ένταση και μια απίστευτη σκηνή μεταξύ του Κανιμπολότσκι, τερματοφύλακα της Σαχτάρ, και ενός οπαδού που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο περιλάμβανε το ματς της Σαχτάρ με την Ολεξάντρια για το ουκρανικό πρωτάθλημα, στο οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2.

Σε μια ανύποπτη στιγμή ένας οπαδός, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πλησίασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και του έκανε μια υβριστική χειρονομία. Δείτε πώς αντέδρασε ο Κανιμπολότσκι:

 

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε στον οπαδό.

Σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν σε αγώνα του Ηρακλή με τον Άρη, ο Μιχάλης Σηφάκης, τότε τερματοφύλακας του Άρη, προς τιμήν του έμεινε ψύχραιμος.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ