Νέος ομοσπονδιακός στην Ουκρανία ο Σεφτσένκο

Η πρώτη προπονητική δουλειά του Αντρέι Σεφτσένκο θα είναι η θέση του ομοσπονδιακού στην εθνική Ουκρανίας!

Νέος ομοσπονδιακός στην Ουκρανία ο Σεφτσένκο

Ο Αντρέι Σεφτσένκο αρχίζει από τα βαθιά την προπονητική θητεία του, καθώς όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή ανήλθε στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Ουκρανίας.

Το όνομα του 40χρονου βετεράνου επιθετικού ήταν μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη διαδοχή του Μιχάιλο Φομένκο, ο οποίος αποχώρησε αμέσως μετά το τέλος του Euro 2016.

Την Παρασκευή η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας συνεδρίασε και ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψη του Σεφτσένκο, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Αρκεί φυσικά τ' αποτελέσματα να είναι θετικά και η Ουκρανία να έχει φτάσει στα τελικά του Μουντιάλ.

Αυτός είναι πλέον ο βασικός στόχος, η επιστροφή στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2006. Τότε που ο Σεφτσένκο ήταν ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Η Ουκρανία βρίσκεται στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με Κροατία, Ισλανδία, Τουρκία, Φινλανδία και Κόσοβο, διεκδικώντας μία εκ των πρώτων δύο θέσεων.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ