Σκοτώθηκε ο Αντρέι Χούσιν (VIDEOS)

Το ουκρανικό ποδόσφαιρο κι όχι μόνο θρηνεί για τον τραγικό χαμό του Αντρέι Χούσιν σε μοτοσικλετιστικό δυστύχημα. Θυμηθείτε το γκολ που είχε βάλει κατά της Εθνικής ομάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης" και δείτε video από το σημείο που έγινε το συμβάν.

Σκοτώθηκε ο Αντρέι Χούσιν (VIDEOS)

Σε ηλικία μόλις 41 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Αντρέι Χούσιν, ο οποίος όπως ανακοίνωσε η Ντιναμό Κιέβου στην επίσημη ιστοσελίδα της, σκοτώθηκε στην πίστα Chaika του Κιέβου, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος.

"Ο Αντρέι ήταν ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, ένας πραγματικός θρύλος της Ντιναμό Κιέβου και της εθνικής. Αγαπήθηκε από όλους τους φιλάθλους της χώρας", δήλωσε ο Ανατόλι Κονκόβ, πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας.

Το σημείο που σκοτώθηκε ο Χούσιν

Ο Αντρέι Χούσιν, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, κατέκτησε επτά πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Ουκρανίας με την Ντιναμό Κιέβου, ενώ αγωνίστηκε στην ημιτελική φάση του Champions League της σεζόν 1998-99.

Μετά την απόσυρσή του από τη δράση, ο εκλιπών εργάστηκε μεταξύ άλλων ως τεχνικός στις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβου κι ως βοηθός προπονητή σε Άνζι και Κρίλια Σοβέτοβ.

Ο Χούσιν πανηγυρίζει με τον Αντρέι Σεβτσένκο το γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Σκοτώθηκε ο Αντρέι Χούσιν (VIDEOS)

Ο 71 φορές διεθνής με την Ουκρανία, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης της Ντιναμό Κιέβου επί της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" με 4-0 (5 Νοεμβρίου 1997), αγαπούσε πολύ την υψηλή ταχύτητα. Δυστυχώς αυτό τον σκότωσε...

Θυμηθείτε το γκολ του Χούσιν στις 8 Ιουνίου 2005 κατά της Ελλάδας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK