Απάντησε στην Equipe ο Μήτρογλου!

Η Equipe... σταύρωσε τον Κώστα Μήτρογλου στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης (13/12) απαξιώνοντας τη μεταγραφή του, με τον Έλληνα επιθετικό να απαντάει με το μοναδικό τρόπο που γνωρίζει. Με γκολ λίγες ώρες αργότερα (VIDEO)!

Απάντησε στην Equipe ο Μήτρογλου!

"Πίστωση (σ.σ χρόνου) εξαντλείται...", έγραψε το πρωτοσέλιδο της Equipe την Τετάρτη το πρωί για τον Κώστα Μήτρογλου. Μέσα η εφημερίδα έκανε λόγο πως τα 15+7.000.000€ που δαπανήθηκαν για τον Έλληνα άσο μάλλον πάνε στον... κουβά, αφού δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Μάλιστα πήγαν και ένα βήμα παρακάτω κάνοντας λόγο για σκέψεις πώλησης του τον Γενάρη, έτσι ώστε να πάρουν κάποια χρήματα και να καλύψουν μέρος της... χασούρας. Ο Μήτρογλου δεν συνηθίζει να απαντάει σε τέτοια δημοσιεύματα. Για την ακρίβεια προσπαθεί να τα αποφεύγει και αυτό έκανε στη προκειμένη περίπτωση, όπως μάθαμε από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Όπως μας μετέφεραν μάλιστα ο "πιστολέρο" θέλει να απαντάει μόνο στο γήπεδο και μέχρι σήμερα τα είχε αποκλειστικά με την... αστοχία του. Όλα αυτά μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, αφού ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ στο ματς κυπέλλου της Μαρσέιγ με αντίπαλο την Ρεν στο 13ο λεπτό και έδωσε την καλύτερη... απάντηση τόσο στην Equipe όσο και στους... κριτές του.

ΤΡΙΑ... ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε κι άλλο γκολ στο 76ο λεπτό, όμως ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ! Τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 2-2 στην κανονική του διάρκεια και στα πέναλτι προκρίθηκε η Ρεν.

Ο "Μητρογκολ" σκόραρε από την άσπρη βούλα, όμως αυτό δεν... έφτασε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK