Το πήρε με θρίαμβο η Παρί Σεν Ζερμέν (VIDEO)

Με δύο από γκολ από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και άλλα δύο από τον Έντισον Καβάνι, η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγύρισε την κατάκτηση του λιγκ καπ, με 4-0, για δεύτερη σερί σεζόν και πέμπτη συνολικά, αρχίζοντας τη συλλογή των εγχώριων τίτλων για το 2015. Με δέκα παίκτες από το 18' η Μπαστιά δεν είχε τύχη.

Το πήρε με θρίαμβο η Παρί Σεν Ζερμέν (VIDEO)

Οι Κορσικανοί, που έφτασαν σε τελικό λιγκ καπ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια αντιμετωπίζοντας ξανά τους Παριζιάνους, ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο από εκείνο το τιμητικό 2-0 του 1995. Φρούδες όμως αποδείχθηκαν οι ελπίδες τους, αφού πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά οι ισορροπίες είχαν ανατραπεί.

Στο 18' ο Σκιλασί ανέτρεψε τον Λαβέτσι, αποβλήθηκε και ο Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ. Ήταν δύσκολο έκτοτε για την ομάδα του Πρεντάν ν' αντισταθεί με παίκτη λιγότερο και άμεση είσοδο αμυντικού αντί χαφ. Αν είχε βγει το ημίχρονο με 1-0, ίσως είχε τύχη. Από τη στιγμή όμως που ο Σουηδός αστέρας έκανε το 2-0 στο 41', όλα τελείωσαν.

Η Παρί ήταν κυριαρχική και δεν άφησε περιθώρια στους νησιώτες. Μπορεί ο Καβάνι να σκόραρε δύο φορές μετά το 80', στο 81' και στο 91', προηγουμένως ωστόσο είχαν χαθεί πολλές ευκαιρίες. Η μοναδική στιγμή που η Μπαστιά έκανε αισθητή την παρουσία της ήταν στη φάση του 78', όταν ο Τιάγκο Σίλβα έσωσε στο τελείωμα του Αγιτέ. Ακόμη κι αν είχε γίνει πάντως το 2-1, οι πιθανότητες ανατροπής έμοιαζαν ελάχιστες.

Μπαστιά (4-2-3-1): Αρεολά, Σιονί, Σκιλασί, Μοντεστό, Μαράνζ, Καϊζάκ, Ζιλέ, Παλμιερί (68' Αγιτέ), Ντανίκ (21' Πεϊμπερνές), Μπουντμπούζ, Σιό (81' Μπραντάο)

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Ντουσέζ, Οριέ, Μαρκίνιος, Τ.Σίλβα, Μάξουελ, Ραμπιό (77' Καμπάιγ), Βεράτι, Ματουιντί, Παστόρε (72' Λούκας), Λαβέτσι (63' Καβάνι), Ιμπραχίμοβιτς

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι (VIDEO+PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK