16η αγ.: Η Ανζέ έβαλε "φρένο" στην Παρί, ούτε τώρα η Λιόν

Μετά από εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Παρί έμεινε στο 0-0 με την Ανζέ στο "Stade Jean Bouin". Πρώτη απώλεια μετά τις 19 Σεπτεμβρίου για τους Παριζιάνους. Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για τη Λιόν.

16η αγ.: Η Ανζέ έβαλε "φρένο" στην Παρί, ούτε τώρα η Λιόν

Η έκπληξη της εφετινής σεζόν στην Ligue 1, Ανζέ έβαλε δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν και με τη "λευκή" ισοπαλία έδωσε τέλος στο σερί των 9 νικών της. Τελευταία φορά που οι Παριζιάνοι έχασαν βαθμούς στο πρωτάθλημα ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου, στο εκτός έδρας ματς με τη Ρεμς.

Ο Λοράν Μπλαν αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ως εκ τούτου τον άφησε στον πάγκο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στο "Ζαν Μπουέν". Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με... φόρα στο ματς και "άγγιξαν" το γκολ σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τις προσπάθειές των Καβάνι και Οριέ όμως να σταματούν στο δοκάρι στο 6' και στο 33' αντίστοιχα.

Η Ανζέ από την πλευρά της κόντραρε στα ίσα την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στη Γαλλία, ωστόσο δεν κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιστρατεύθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε όμως να δώσει το κάτι παραπάνω στην Παρί και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ανζέ: Μπιτέλ, Μανσό, Τραορέ, Τομάς, Αντρέ, Εντόι, Σαΐς, Μανγκανί (78' Ντιέρ), Σουνού (85' Μπουκά Μουτού), Κετκεοφομφόν (71' Καράνοβιτς), Καμαρά.

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Λουίζ, Οριέ, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό, Λούκας (72' Ιμπραχίμοβιτς), Ματουιντί (46' Λαβέτσι), Ντι Μαρία, Καβάνι

16η αγ.: Η Ανζέ έβαλε "φρένο" στην Παρί, ούτε τώρα η Λιόν

Για τρίτο σερί ματς στη Ligue 1 η Λιόν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού έμεινε στο 0-0 με την Ναντ μακριά από την έδρα της, σε ένα κακό ματς χωρίς φάσεις.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 33' όταν ο Γκοναλόν έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι πριν περάσει άουτ.

Και ενώ κανείς θα περίμενε στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες να ανεβάσουν "στροφές" κάτι τέτοιο δεν έγινε, το θέαμα ήταν ακόμη πιο κακό και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ναντ: Ντιπέ, Ντιμπουά, Βισκαρόντο, Τζιτζί, Σαμπαλί, Ντο, Τουρέ, Ιλοκί (60' Οντέλ), Άντριαν (67' Μπαμού), Λενιάνι, Σάλα (66' Σίγκθορσον)

Λιόν: Γκορζλέν, Ράφαελ (31' Τολισό), Κονέ, Μορέλ, Μπεντιμό, Γκοναλόν, Φερί, Βαλμπιενά, Μαλμπράνκ (80' Ντελ Καστιγιό), Μποβί (73' Γκεζάλ), Λακαζέτ

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0

Λοριάν - Νις 0-0

22:00 Ναντ - Λιόν

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

20:00 Γκινγκάμπ - Ρεμς

20:00 Μονακό - Καέν

20:00 Μονπελιέ - Αζαξιό

20:00 Μπαστιά - Μπορντό

20:00 Τρουά - Τουλούζ

22:00 Λιλ - Σεντ Ετιέν

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

22:00 Ρεν - Μαρσέιγ

News 24/7

24MEDIA NETWORK