Aντιπαραγωγικός στον Ολυμπιακό, τώρα με την καλύτερη επίθεση της Ευρώπης!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θεωρήθηκε "λίγος" για τον πάγκο του Ολυμπιακό αλλά στη Μονακό δίνει ρεσιτάλ οδηγώντας την στην κορυφή της Ligue 1 έχοντας την κορυφαία επίθεση της Ευρώπης!

Aντιπαραγωγικός στον Ολυμπιακό, τώρα με την καλύτερη επίθεση της Ευρώπης!

Πριν από μερικά χρόνια άφησε (σε νεαρή ηλικία) για πρώτη φορά την πατρίδα του, την Πορτογαλία, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να κάτσει στον "ηλεκτρικό" πάγκο του Ολυμπιακού μετά από τον άκρως επιτυχημένο (και αγαπητό) Ερνέστο Βαλβέρδε και το... πλήρωσε.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε πρώτους και αήττητους τους Πειραιώτες στη Super League όμως το ποδόσφαιρο που τότε έπαιζε η ομάδα δεν ήταν το ίδιο θεαματικό σε σύγκριση με αυτό που είχε παρουσιάσει με τον προκάτοχό του και έτσι μεσούσης της σεζόν αποχαιρέτησε το μεγάλο λιμάνι.

Aντιπαραγωγικός στον Ολυμπιακό, τώρα με την καλύτερη επίθεση της Ευρώπης!

Αυτό πάντως δεν τον πτόησε: τη σεζόν 2013-14 ανέλαβε την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει αναλάβει τις τύχες της Μονακό, με την πορεία του μάλιστα τη φετινή σεζον να αφήνει άναυδους ακόμα και τους πιο φανατικούς οπαδούς των Μονεγάσκων.

Η Μονακό βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας με 48 πόντους ούσα στο +2 από την Νις και στο +3 από την πρωταθλήτρια των τεσσάρων τελευταίων ετών Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το πιο εντυπωσιακό έχει να κάνει με την επιθετική της συγκομιδή που είναι εκπληκτική.

Μετά τις πρώτες 21 αγωνιστικές έχει πετύχει συνολικά 64 γκολ (3 γκολ μέσο όρο σε κάθε ματς δηλαδή!) την ώρα που η Παρί έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 41 γκολ (23 λιγότερα) και η Λιόν την 3η καλύτερη με 39 γκολ (25 λιγότερα).

Aντιπαραγωγικός στον Ολυμπιακό, τώρα με την καλύτερη επίθεση της Ευρώπης!

Αυτά τα 64 γκολ όμως αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία αν γίνει μία σύγκριση με τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς προκύπτει πως η ομάδα του Ζαρντίμ είναι εκείνη με την κορυφαία επίθεση στις 5 μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές λίγκες της "Γηραιάς Ηπείρου" αφήνοντας πίσω ομάδες-μύθους.

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ έχουν αυτή τη στιγμή 51 γκολ, η Άρσεναλ 50, η Ρεάλ Μαδρίτης 47, ενώ ένα βήμα πιο πίσω οι Νάπολι και Τσέλσι με 47 γκολ. Συμπέρασμα; Ο Ζαρντίμ μάλλον... αντιτουριστικός ήταν και όχι αντιπαραγωγικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Γκαρσία "τα πήρε" με διαιτητή και του έδειξε το κινητό!
Να "σκουπίσουν" τον Μπέντο, καλό θα του κάνουν!
Πρώην κόουτς του Ολυμπιακού "τρώει" τον Αλέγκρι στη Γιουβέντους
Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες επιθέσεις μέσα στο 2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK