ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ στην Παρί: κατάφεραν να τσακωθούν άγρια και στο 8-0!

Αυτά γίνονται μόνο στην Παρί! Διαβάστε για τη στιγμή της έκρηξης στο "Παρκ Ντε Πρενς" την ώρα που το σκορ ήταν στο... 7-0 κόντρα στην Ντιζόν, με τους οπαδούς να "βράζουν" κατά του Νεϊμάρ (VIDEOS)!

PSG's Neymar, right, looks teammate Edinson Cavani during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, right, looks teammate Edinson Cavani during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Είναι δυνατόν μία ομαδα να συντρίβει με 8-0 εντός έδρας την αντίπαλό της, να έχει παίκτη που πετυχαίνει τέσσερα τέρματα και έναν άλλο που να ανεβαίνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της και εκείνη να "τρώγεται με τα ρούχα της".

Φυσικά αν μιλάμε για την Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να διαλύει με 8-0 την Ντιζόν το βράδυ της Τετάρτης για την 21η αγωνιστική στη Ligue 1 αλλά τους Νεϊμάρ και Καβάνι να μπλέκουν σε ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ τους και τους οπαδούς να παίρνουν ξεκάθαρη θέση τσαντίζοντας τον Βραζιλιάνο!

Τι ακριβώς συνέβη; Η... έκρηξη έλαβε χώρα στο 83ο λεπτό, με τον Έντινσον Καβάνι να κερδίζει πέναλτι και να έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία με το να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τους Παριζιάνους.

PSG's Neymar, right, celebrates with teammate Edinson Cavani, right, and Kylian Mbappe, center, during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, right, celebrates with teammate Edinson Cavani, right, and Kylian Mbappe, center, during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Βλέπετε, με το γκολ που είχε σημειώσει στο 23ο λεπτό (έκανε το 3-0) έφτασε τα 156 (σε 226 ματς) και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων (σε 180 παιχνίδια), οπότε αν ευστοχούσε στην εσχάτη των ποινών θα απολάμβανε τη μοναξιά μίας άκρως τιμητικής κορυφής!

Δυστυχώς όμως για τον Ουρουγουανό και πρώτο σκόρερ της Ligue 1 (20 γκολ) ο Νεϊμάρ, που είχε σημειώσει ήδη χατ-τρικ (πρώτη φορά με την Παρί) δεν τον άφησε να χαρεί, αφού γράπωσε τη μπάλα και την έστησε στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι.

Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει τέσσερα τα τέρματά του στο ματς και 15 συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, με τον "Matador" να του δίνει συγχαρητήρια με τον πιο ψυχρό τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει και το κοινό της ομάδας να τον γιουχάρει για την επιλογή του να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι και να φωνάζει το όνομα του Καβάνι!

Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, flanked by Neymar, reacts after he missed a penalty kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, flanked by Neymar, reacts after he missed a penalty kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό... ευτράπελο για την πρωτοπόρο Παρί αφού στο φινάλε ο Νεϊμάρ δεν θέλησε να πανηγυρίσει στο χορτάρι μαζί με τους συμπαίκτες του, επιλέγοντας να τρέξει σφαίρα στα αποδυτήρια ενοχλημένος από τα συνθήματα των οπαδώ υπέρ Καβάνι και κατά του ίδιου...

Η συνέχεια στην κόντρα των δύο σούπερ σταρ της Παρί δεν θα αργήσει να έρθει...

Ο ΝΕΪΜΑΡ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΒΑΝΙ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK