Από το σκορ-ρεκόρ σε... κηδεία η Μονακό

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ευνόησε η Μονακό, η οποία από το ζενίθ (7-0 επί της Μετς) έπεσε στα νύχια της Τουλούζ και έχασε 3-1.

Από το σκορ-ρεκόρ σε... κηδεία η Μονακό

Η έμπνευση των ανθρώπων της Τουλούζ να... παραστήσουν τους ποδοσφαιριστές ως ήρωες κινηματογραφικών ταινιών έφερε το ανάλογο αποτέλεσμα. Λίγες ώρες μετά την παρομοίωση του Τζίμι Ντουρμάζ ως Λεωνίδα (ή Τζέραλντ Μπάτλερ) από τους 300 και του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ ως Γουίλιαμ Γουάλας από το Μπρέιβχαρτ, η ομάδα του Πασκάλ Ντιπράζ επικράτησε 3-1 της Μονακό στο "Μουνισιπάλ" και δεν την άφησε να πατήσει κορυφή.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προηγήθηκε στο 4' με τον Ζερμέν, αλλά στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος εμφανίστηκε αδιάβαστη και χωρίς ενέργεια. Δέχθηκε τρία γκολ από το 65' μέχρι το 87', με κεφαλιά του Τρέχο και δύο απίθανα τελειώματα του Μπρεϊθγουέιτ, και έχασε για δεύτερη φορά εφέτος στα εννέα ματς του Σαμπιονά.

Η Τουλούζ αποδεικνύεται "φονέας των γιγάντων", καθώς είχε επικρατήσει και της Παρί με 2-0.

Το αποτέλεσμα αυτό ευνόησε αφάνταστα την πρωτοπόρο Νις του Λουσιάν Φαβρ και του Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός δεν σκόραρε (δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε πέναλτι στο 81ο λεπτό), αλλά οι "αετοί" από την Κυανή Ακτή επιβλήθηκαν 2-0 της Λιόν και πήγαν στο +4 από τους "Πρίγκιπες". Μπαΐς και Σερί τα γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 28' (αποβολή Φεκίρ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK