Κρεμάει τα "παπούτσια" του ο Μοντέστο

Ο Φρανσουά Μοντέστο σταματάει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και ετοιμάζεται για νέα πράγματα. Πώς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός.

Κρεμάει τα "παπούτσια" του ο Μοντέστο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέλος εποχής για τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα αποχωρήσει από τη δράση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού από το 2010 μέχρι το 2013, αγωνίζεται στην Μπαστιά της Ligue 1 από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Πειραιά.

Με τους "ερυθρολεύκους" συμμετείχε σε 69 αγώνες πρωταθλήματος, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ κατέκτησε τρεις φορές τη Super League και δύο φορές το κύπελλο (2012, 2013).

Ο 37χρονος Μοντέστο είχε αναδειχθεί από τις ακαδημίες των Κορσικανών, όπου έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο το 1997 και μετά από δύο χρόνια μεταπήδησε στη Σαρδηνία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Το 2004 δόθηκε δανεικός στη Μόντενα και ακολούθως πήρε μεταγραφή στη Μονακό.

Το όνομα του Μοντέστο έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα για κάποιου είδους συνεργασία με τον Ολυμπιακό, όπως συμβαίνει με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές διατηρούν πολύ καλή σχέση με τον σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK