Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Σισέ

Με δημοσίευσή του στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, ο Τζιμπρίλ Σισέ επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν για το μέλλον του, ανακοινώνοντας πως σταματά το ποδόσφαιρο.

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Σισέ

Τα όνειρα που έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να ξαναδούν τον Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα με το "τριφύλλι" έσβησαν μιας και ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε και επίσημα πως σταματά το ποδόσφαιρο, όντας ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς.

Ο 34χρονος Γάλλος έδωσε το βράδυ του Σαββάτου (23/5) το τελευταίο του παιχνίδι με τη Μπαστιά κόντρα στην Μαρσέιγ, όπου τον αποθέωσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο "Βελοντρόμ". Λίγοι όμως περίμεναν πως θα ήταν και το τελευταίο ματς της καριέρας του.

Βέβαια, ο ίδιος πριν το παιχνίδι είχε ανεβάσει ένα αινιγματικό σχόλιο στο twitter, με την γαλλική ιστοσελίδα "footmercato" να επιβεβαιώνει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Γάλλου. Λίγες ώρες αργότερα, πήρε ο ίδιος το λόγο και μέσω μηνύματος στην επίσημη σελίδα του στο facebook ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

" Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο, αλλά ευκολότερο να πω ευχαριστώ. Οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους με στήριξαν, με προπόνησαν, με ενέπνευσαν, με γύμνασαν, έπαιξαν μαζί μου. Ήταν δύσκολα, αλλά πάνω από όλα, ήμουν τόσο τυχερός! Νιώθω θλιμμένος που αποσύρομαι, αλλά πάνω από όλα ευγνώμων. Θα τα πούμε σύντομα ξανά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται".

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Σισέ

Διαβάστε ακόμη:

Σισέ: "Ένιωσα πως ήταν τα τελευταία λεπτά της καριέρας μου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK