Ρίχνουν την Μπαστιά στη δεύτερη κατηγορία

Η επιτροπή ελέγχου δεν χορήγησε στην Μπαστιά άδεια συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία και όλα είναι στον αέρα.

Ρίχνουν την Μπαστιά στη δεύτερη κατηγορία

Η Μπαστιά, η πρώην ομάδα του Τζιμπρίλ Σισέ, βρίσκεται μεταξύ της Ligue 1 και της Ligue 2. Ο φάκελος που κατέθεσε η κορσικανική στην επιτροπή ελέγχου, την αντίστοιχη γαλλική... ΕΕΑ, δεν έγινε δεκτός και η συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα είναι στον αέρα.

Η αρμόδια αρχή έχει εντοπίσει "τρύπα" στα οικονομικά και δεν θεωρεί βιώσιμο το πλάνο των νησιωτών. Οι ίδιοι με ανακοίνωσή τους επιβεβαίωσαν την πληροφορία, κατηγορώντας τον φορέα για εξάντληση της αυστηρότητάς του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν με την πρόσφατη πώληση του Μπουντμπούζ στη Μονπελιέ απέφερε 1.7 εκατ. ευρώ στα ταμεία, ποσό ικανό να καλύψει το έλλειμμα, οπότε έπρεπε να λάβουν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Πλέον θα διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους σε δεύτερο βαθμό. Αν χρειαστεί η Μπαστιά ν' αντικατασταθεί, τη θέση της θα πάρει μία εκ των Εβιάν (τρίτη από το τέλος το Σαμπιονά) και Ντιζόν (τέταρτη στη Β'), ανάλογα με την απόφαση της λίγκας.

Μνημόνιο 3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ