Έδιωξαν τον Σανιόλ μετά τη συντριβή

Το 4-0 από την Τουλούζ, στο ντέρμπι της δυτικής Γαλλίας αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Βίλι Σανιόλ στον πάγκο της Μπορντό.

Έδιωξαν τον Σανιόλ μετά τη συντριβή

Στο ταμείο... ανεργίας ο Βίλι Σανιόλ μετά την απόλυσή του από την Μπορντό.

Ο πρόεδρος Τριό ήθελε πολύ να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ διετίας με τον βετεράνο άσο, ωστόσο το 4-0 στο γειτονικό ντέρμπι ήταν πολύ "βαρύ" για να περάσει δίχως συνέπειες. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς είχαν προηγηθεί σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών το 5-1 από τη Λιλ (στο λιγκ καπ), το 3-0 από τη Λιόν, το 4-1 από τη Σεντ Ετιέν, το 4-3 από τη Ναντ (στο κύπελλο) και το 4-1 από τη Ρεμς!

Στο Σαμπιονά οι "Γιρονδίνοι" βρίσκονται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στόχος είναι πλέον η εξασφάλιση της παραμονής. Για επιστροφή στην Ευρώπη, κάτι που επιτεύχθηκε στην πρώτη σεζόν του Σανιόλ, ούτε λόγος.

Σε πρώτη φάση αναλαμβάνει τα ηνία ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Ιρλίχ Ραμέ, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ