"Έσπασε" τη σιωπή του ο Ζλάταν: "Έχω ήδη κάνει την επιλογή μου"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά από καιρό αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το μέλλον του.

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Ζλάταν: "Έχω ήδη κάνει την επιλογή μου"

Ελεύθερος μένει σε λίγες ημέρες ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, μιας και λήγει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Σουηδός δεν είχε πει τίποτα εδώ και καιρό για το μέλλον του, όμως αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του.

"Το μέλλον έχει ήδη γραφτεί", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Σουηδίας. "Έχω ήδη κάνει την επιλογή μου. Δεν έχει τόσο σημασία για μένα να ανακοινωθεί πριν το Euro. Απολαμβάνω αυτά που γράφετε οι δημοσιογράφοι. Έχει πλάκα.

Υπάρχει ενδιαφέρον από κάθε χώρα. Αγγλία, Ιταλία κι άλλες. Έχω πολλές εναλλακτικές. Δεν θα γίνει τίποτα τώρα. Τώρα είναι η ώρα του Euro".

Σύμφωνα με το " Goal.com" πάντως, ο Μουρίνιο έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον νούμερο ένα στόχο του, που είναι ο Σουηδός σούπερ σταρ.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μάλλον αναφέρεται πως οι Άγγλοι ετοιμάζονται να κάνουν "χρυσό" τον Ζλάταν. Είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στο 34χρονο επιθετικό συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Όσο για τις απολαβές του; Αυτές θα φτάνουν τις 320.000 ευρώ την εβδομάδα.

Παράλληλα, θα του δοθεί ένα μπόνους υπογραφής που θα ξεπερνάει τα 10.000.000 ευρώ σε μια προσπάθεια να τον πείσουν. Αν κάνουμε τη σούμα και πάρουμε ως ενδεχόμενο το ότι ο Σουηδός θα μείνει δύο χρόνια τότε μιλάμε για ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ!

Το δυσκολότερο εμπόδιο όμως για τη Γιουνάιτεντ δεν είναι οι απαιτήσεις του Ζλάταν, αλλά η... γυναίκα του. Κι αυτό γιατί επιθυμία της είναι να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες, προκειμένου να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της (ασχολείται με σχεδιασμό ρούχων). Μένει να δούμε αν ο Σουηδός μπορεί να πατήσει πόδι!

Άλλωστε η σχέση του με τον Μουρίνιο είναι πολύ καλή. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην Ίντερ τη σεζόν 2008-09, πριν ο Ιμπραχίμοβιτς μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα. Τότε μάλιστα είχε πει : "Κρίμα που συνεργαστήκαμε μόνο για ένα χρόνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ προσφέρουν "χρυσάφι" στον Ζλάταν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK