Ιμπραχίμοβιτς σε δημοσιογράφο: "Το απολαμβάνω όταν σας πονάει"

Κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τους δημοσιογράφους, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δίνει ατάκες. Το ίδιο έγινε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Σουηδίας με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro. Δείτε το VIDEO.

Ιμπραχίμοβιτς σε δημοσιογράφο: "Το απολαμβάνω όταν σας πονάει"

Αντιπαράθεση με δημοσιογράφο είχε για μια ακόμη φορά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης της εθνικής Σουηδίας με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro.

Ερωτηθείς για το άρωμα και τη σειρά ρούχων που λανσάρει, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε: "Δεν μου επιτρέπεται να βγάζω χρήματα σύμφωνα με εσάς. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό λέτε: "Δεν έχει αρκετά χρήματα;" Είναι αλήθεια;".

Όταν ο δημοσιογράφος αρνήθηκε πως έχει ασκήσει κριτική στον Σουηδό, εκείνος συνέχισε τονίζοντας: "Τέλος πάντων, τέλος πάντων, τέλος πάντων. Πιστέψτε με, δεν χρειάζομαι τα χρήματα. Το κάνω επειδή είναι διασκεδαστικό.

Είναι νέες περιπέτειες για μένα. Όταν είμαι καλά και αισθάνεστε ένα... τσίμπημα, το απολαμβάνω ακόμη περισσότερο. Είναι το ίδιο όπως όταν παίζω ποδόσφαιρο. Παίρνω κάτι περισσότερο από αυτό όταν σας... πονάει. Είναι το καλύτερο συναίσθημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK