Γκρενιέ, ο νέος... Γκουρκίφ της Λιόν

Ο Κλεμάν Γκρενιέ εξελίσσεται σε περίπτωση Γιοάν Γκουρκίφ. Ο άσος της Λιόν χτύπησε ξανά, την Παρασκευή θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός για περίπου τέσσερις μήνες.

Γκρενιέ, ο νέος... Γκουρκίφ της Λιόν

Όσο "γυάλινος" ήταν στα πόδια ο Γιοάν Γκουρκίφ άλλο τόσο αποδεικνύεται ο διάδοχός του στη Λιόν, Κλεμάν Γκρενιέ. Στο φιλικό 6-0 από την Άρσεναλ ο 24χρονος άσος τραυματίστηκε σοβαρά στο μηριαίο τένοντα του αριστερού ποδιού και όπως ενημέρωσαν οι "γκον" θα χειρουργηθεί, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Την περυσινή σεζόν ο Γκρενιέ έπαιξε μόνο σε έξι παιχνίδια, βγάζοντας μόνο δύο 90λεπτά, αφού στο υπόλοιπο ταλαιπωρήθηκε από διαδοχικούς τραυματισμούς. Στα έξι επαγγελματικά χρόνια της καριέρας του δεν έχει φτάσει ακόμη τις 100 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις 93.

Στην αρχή της πορείας του ο Γάλλος επιτελικός χαφ θεωρείτο ένα μεγάλο ταλέντο. Πλέον συγκαταλέγεται στους πλέον άτυχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, αφού δεν έχει προλάβει ν' απλώσει στο χορτάρι τις μεγάλες δυνατότητές του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK