Βρήκε στόπερ: Ο Ενκουλού στη Λιόν

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί έφυγε για την Μπαρτσελόνα, ο Νικολά Ενκουλού ήρθε από τη Μαρσέιγ.

Βρήκε στόπερ: Ο Ενκουλού στη Λιόν

Έτοιμο είχε η Λιόν τον αντικαταστάτη του Σαμουέλ Ουμτιτί στα μετόπισθεν, αφού ταυτόχρονα με τη διαρροή της συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νικολά Ενκουλού.

Μετά από πέντε σεζόν στη Μαρσέιγ, ο 26χρονος Καμερουνέζος στόπερ θα παίξει για τρίτη διαφορετική γαλλική ομάδα, καθώς είχε προηγηθεί η τριετία 2008-2011 στη Μονακό. Στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού διετέλεσε αρχηγός, όντας ο πιο σταθερός κεντρικός μπακ μιας προβληματικής άμυνας.

Το κόστος της απόκτησης του Ενκουλού για τους δευτεραθλητές Γαλλίας ήταν μηδενικό, καθώς ήταν ελεύθερος. Υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ