Διετές το συμβόλαιο του Μπιέλσα με τη Μαρσέιγ

Στο χαρτί αποτυπώθηκε η προφορική συμφωνία του Μαρσέλο Μπιέλσα με τη διοίκηση της Μαρσέιγ. Ο Αργεντίνος προπονητής υπέγραψε για δύο χρόνια.

Διετές το συμβόλαιο του Μπιέλσα με τη Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ δεν θα παίξει του χρόνου στο Champions League, αλλά στους ομίλους του Europa, τούτο όμως δεν δούλεψε αποτρεπτικά στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο "τρελός" είχε συμφωνήσει από καιρό με τους ανθρώπους του συλλόγου, υπήρξε μία εμπλοκή που τον έφερνε κοντά στη Γουέστ Χαμ, μετά όμως την πρόσληψη του Σλάβεν Μπίλιτς στα "σφυριά", έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το TF1.

Ο Μπιέλσα έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει τη Μαρσέιγ της επόμενης διετίας. Χωρίς τον Αντρέ Αγιού, που έφυγε για τη Σουόνσι ως ελεύθερος, αλλά και τον Ζερεμί Μορέλ, που προτίμησε να φύγει για τη Λιόν. Πρώτη εισήγηση του Αργεντινού ήταν η παραμονή του μεσοαμυντικού Αλεξίς Ρομαό. Μένει να διευκρινιστούν οι επόμενες κινήσεις του.

Viral ΒΙΝΤΕΟ

Το εξόφθαλμο λάθος στους 'Δυο Ξένους' που εντοπίσαμε 17 χρόνια μετά

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την αγαπημένη σειρά του MEGA που καταδεικνύει ένα τραγικό λάθος. Τι κι αν έχουμε δει κάθε επεισόδιο της δεκάδες φορές, αυτό το λάθος δεν το είχαμε εντοπίσει μέχρι σήμερα (vid)

Πολιτική ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟ

Ρούφα τη π@τσ@ και χόρεψε ένα τσάμικο

Οι δύο βουλευτές συναντήθηκαν σε διάδρομο έξω από την ολομέλεια και με αφορμή τη ρίψη των φυλλαδίων από πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός απευθύνθηκε στον κ. Σκουρολιάκο χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ