Δίχασε τα αποδυτήρια της Μαρσέιγ ο Μήτρογλου και... φεύγει

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν διάγει τις καλύτερες των ημερών του στη Γαλλία και σαν μην του φτάνουν τα αγωνιστικά προβλήματα, δημοσίευμα του "RMC" αναφέρει ότι ο Έλληνας στράικερ έχει διχάσει τα αποδυτήρια της Μαρσέιγ. Κάποιοι τον στηρίζουν άλλοι τον... κοροϊδεύουν.

Δίχασε τα αποδυτήρια της Μαρσέιγ ο Μήτρογλου και... φεύγει

Έπεσε και το τελευταίο... κάστρο υποστήριξης του Κώστα Μήτρογλου στα αποδυτήρια της Μαρσέιγ. Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο ένθερμος υποστηρικτής του Έλληνα γκολεαδόρ, Ρούντι Γκαρσία έδωσε τη συγκατάθεσή του να φύγει ο " Μητρογκόλ" από την ομάδα ως δανεικός.

Ο Ρούντι Γκαρσία από την πρώτη στιγμή που σχολιάστηκε ότι ο πρώην επιθετικός της Μπενφίκα δυσκολεύεται να εγκλιματιστεί, τον υποστήριξε στα αποδυτήρια, επισημαίνοντας πως ο 29χρονος είναι " θύμα" της πίεσης.

Στη συνέχεια, όμως, το... φαινόμενο Μήτρογλου και πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "RMC" άρχισε να διχάζει τα αποδυτήρια! Μέλη του τεχνικού επιτελείου, ακόμη και συμπαίκτες του στράφηκαν εναντίον του λέγοντας μέχρι και πως νιώθουν ότι η Μαρσέιγ αγωνίζεται με 10 όταν ο Γκαρσία χρησιμοποιεί τον Έλληνα επιθετικό.

Αυτή τη στιγμή, το επικρατέστερο σενάριο για το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου είναι ο δανεισμός του σε κάποια ομάδα, πράγμα που ο Γκαρσία θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν... όπλο στην αφύπνιση του παίκτη.

Στο "RMC", πάντως, γράφουν ότι πολλοί από το προσωπικό του γαλλικού κλαμπ γνώριζαν ότι ο ντεφορμέ Μήτρογλου θα γινόταν... κόκκινο πανί για τους οπαδούς και σίγουρα θα τον γιούχαραν, όπως άλλωστε συνέβη στο ματς με την Βαλενσίεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK