Μανταντά: "Δεν θα πηδήξω από το καράβι"

Τα χρήματα δεν έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Στεβ Μανταντά ν' απορρίψει την πρόταση της Μπεσίκτας και να μείνει για άλλον ένα χρόνο στη Μαρσέιγ.

Μανταντά: "Δεν θα πηδήξω από το καράβι"

Ο Στεβ Μανταντά θα μπορούσε να φύγει... χθες από τη Μαρσέιγ. Η πρόταση από την Μπεσίκτας ήταν άκρως δελεαστική και η προοπτική ν' αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα όχι μακριά από τα "θέλω" του.

Κάθισε και σκέφτηκε όμως, απαντώντας αρνητικά στους Τούρκους. Τον ακριβή λόγο τον αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε την Κυριακή.

"Είναι αλήθεια πως είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά. Χρειάστηκα αρκετό χρόνο γιατί ήταν κάτι σημαντικό", τόνισε αρχικά ο Μανταντά στο Telefoot και εξήγησε ότι "δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να φεύγει με αυτόν τον τρόπο και ιδίως σε αυτή η χρονική συγκυρία για τη Μαρσέιγ. Δεν θα μπορούσα να πηδήξω από το καράβι. Παραμένω..."

Τουλάχιστον ο Μίτσελ δεν θα χρειαστεί να βρει και βασικό γκολκίπερ την τελευταία ημέρα των θερινών μεταγραφών.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ