Νταμπό: "Ο Μπάρτον είναι αλήτης, προδότης"

Δριμεία επίθεση κατά του Τζόι Μπάρτον εξαπέλυσε ο Ουσμάν Νταμπό, με αφορμή τη μεταγραφή του Άγγλου μέσου στη Μαρσέιγ.

Νταμπό: "Ο Μπάρτον είναι αλήτης, προδότης"

Οι 2 ποδοσφαιριστές υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι πριν 5 χρόνια και ο Γάλλος μέσος θυμάται ένα (ακόμα) βίαιο περιστατικό, με θύτη τον οξύθυμο Μπάρτον: "Ο Τζόι Μπάρτον ενήργησε εσκεμμένα στο προπονητικό κέντρο εκείνη τη μέρα. Είναι απίστευτο, με σοκάρει".

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πρωτομαγιά του 2007, όταν ο Μπάρτον επιτέθηκε στο Νταμπό και βιαιοπράγησε εναντίον του, με συνέπεια ο Γάλλος να διακομισθεί αναίσθητος στο νοσοκομείο, με πολλαπλά πλήγματα στο κεφάλι. Η μήνυση που άσκησε εναντίον του συμπαίκτη του, οδήγησε τον (τότε) 25χρονο διεθνή άσο στο δικαστήριο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή.

"Υπήρξε μία παρεξήγηση. Μου έκανε ένα τάκλιν κι εγώ απάντησα με τάκλιν. Μαλώσαμε και βρεθήκαμε τετ-α-τετ. Δεν είχα πρόθεση να παλέψω, έσπρωξα, αλλά δεν χτύπησα. Γύρισα την πλάτη μου και με χτύπησε στο κεφάλι. Έχασα τις αισθήσεις μου, όταν έπεσα στο έδαφος. Εκείνος πήδηξε επάνω μου και με χτύπησε στο πρόσωπο πολλές φορές. Λέει ότι είναι άντρας, ένα κακό παιδί, αλλά είναι ένας δειλός", εξηγεί στην "Equipe" ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

"Μην μπερδευτείτε με τον Μπάρτον. Τώρα χειρίζεται καλά το επικοινωνιακό κομμάτι. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Όταν κλώτσησε το γόνατο του Αγκουέρο, ήταν από πίσω. Δεν το θεωρώ αντρικό αυτό. Είναι ένας αμείλικτος προδότης, ένας πολύ βίαιος παίκτης, μακριά από την εικόνα που έδωσε όταν έφτασε στη Μασσαλία".

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι της Μαρσέιγ υποδέχθηκαν τον Μπάρτον με πανό που τον αποκαλούσε "χούλιγκαν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK