Ο... all around Παγέ στη Μαρσέιγ!

Η Μαρσέιγ μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ξοδεύοντας 10 εκατ. ευρώ απέκτησε από τη Λιλ τον Ντιμιτρί Παγέ, τον πιο... ολοκληρωμένο παίκτη του περυσινού Σαμπιονά!

Ο... all around Παγέ στη Μαρσέιγ!

Η συμφωνία έκλεισε αργά το βράδυ της Τρίτης. Ο πρόεδρος της Ολιμπίκ, Βινσάν Λαμπρίν, συναντήθηκε με τον ομόλογό του της ομάδας του γαλλικού βορρά, Μισέλ Σεϊντού, και έδωσαν τα χέρια για την ολοκλήρωση ενός deal που στέλνει στο "Βελοντρόμ" το μοναδικό παίκτη της σεζόν που είχε ταυτόχρονα διψήφιο αριθμό γκολ (12) και ασίστ (12), μπροστά ακόμη και από τον κορυφαίο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Τα δέκα εκατομμύρια δεν είναι τα μόνα που θα καρπωθεί η Λιλ, καθώς στη συμφωνία πώλησης του Παγέ συμπεριλαμβάνονται και αρκετά μπόνους. Αυτά έχουν σχέση με τις επιδόσεις του Γάλλου εξτρέμ τις επόμενες χρονιές. Δεν έγινε πάντως λόγος για ποσοστό μεταπώλησης.

Εκκρεμεί πλέον η συμφωνία της Μαρσέιγ με τον 26χρονο άσο, πρόκειται ωστόσο για ένα τυπικό ζήτημα που θα τακτοποιηθεί μέσα στις προσεχές ημέρες, αφού υπήρχε ήδη προσέγγιση. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Παγέ αναμένεται να είναι τουλάχιστον τεσσάρων ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK