Ο Μίτσελ έχει απολυθεί και δεν το ξέρει: Τον κρατάει η αποζημίωση

Ο Μίτσελ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μαρσέιγ και αναζητείται η φόρμουλα αποδέσμευσης.

Ο Μίτσελ έχει απολυθεί και δεν το ξέρει: Τον κρατάει η αποζημίωση

Ειλημμένη είναι η απόφαση της απόλυσης του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ. Αυτό που καθυστερεί την επισημοποίηση του "διαζυγίου" είναι ο τρόπος που θα ακυρωθεί η σύμβαση με τον Ισπανό προπονητή.

Το ταπεινωτικό 5-2 από τη Ρεν στο "Βελοντρόμ" πριν από μία εβδομάδα ήταν η τελευταία σταγόνα στο ήδη γεμάτο ποτήρι της οργής και, μολονότι ο πρόεδρος Λαμπρίν δήλωσε ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, έχει αποφασίσει να τον απολύσει μήπως και σωθεί η χρονιά.

Το τελευταίο εμπόδιο είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Μίτσελ, καθώς είχε δεσμευτεί έως το καλοκαίρι του 2017. Ο Λαμπρίν θα ήθελε πολύ η λύση να είναι συμβιβαστική και τα χρήματα της αποζημίωσης όχι πολλά, διότι η ιδιοκτήτρια Ντρεϊφούς δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει έξτρα πόρους.

Η οικονομική κατάσταση της Ολιμπίκ είναι προβληματική και προσώρας ο Μίτσελ διατηρείται στο πόστο του γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμο το ποσό που θα τον φέρουν ξανά στο ταμείο ανεργίας.

Ο Τύπος στη Γαλλία εκτιμάει ότι ο Ισπανός θα έχει φύγει πριν από το ματς της επόμενης Κυριακής (3/4) με την Μπαστιά στην Κορσική.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ