Ο Ντρογκμπά σνομπάρει και κράζει τη Μαρσέιγ

Ούτε καν σκέφτεται την επιστροφή του στη Μαρσέιγ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για ό,τι συμβαίνει εκεί.

Ο Ντρογκμπά σνομπάρει και κράζει τη Μαρσέιγ

Δυνητικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα μπορούσε ν' αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ στην επίθεση της Μαρσέιγ. Ο δεύτερος σκόρερ του περυσινού Σαμπιονά έφυγε για την Τίγκρες και ο ελεύθερος Ιβοριανός θα είχε το χρόνο και το ρόλο που θα ήθελε, ενώ θα μπορούσε να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα που τον έκανε γνωστό.

Κυκλοφόρησαν μάλιστα διάφορα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην Ολιμπίκ και να τίθεται υπό τις οδηγίες του Μαρσέλο Μπιέλσα. Μόνο που ο Ντρογκμπά διέψευσε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτήν του την επιλογή.

" Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Μου αρέσει να υπάρχει σχέδιο και στη Μαρσέιγ ξέρω πολύ καλά ότι δεν υπάρχει. Άφησαν να εκπνεύσει το συμβόλαιο του Αγιού και του Ζινιάκ, θα χάσουν κι άλλους", δήλωσε ο 37χρονος φορ που δεν μάσησε τα λόγια του. Εξήγησε δε ότι " δεν θα ήθελα να πάω μόνο για παίζω. Αν είναι να πάω κάπου, θέλω να κερδίζουμε. Θέλω ακόμα να κερδίζω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK