Παραιτήθηκε ή όχι ο Μίτσελ, θα συνεχίσει στη Μαρσέιγ

Οι οπαδοί ζητούν το κεφάλι του Μίτσελ, αλλά ο πρόεδρος Λαμπρίν τον στηρίζει μέχρι νεωτέρας: "Αυτός θα μας βγάλει από το αδιέξοδο".

Παραιτήθηκε ή όχι ο Μίτσελ, θα συνεχίσει στη Μαρσέιγ

Όλο και πιο σκληρή είναι η κριτική που δέχεται ο Μίτσελ για την εικόνα της Μαρσέιγ απ' όταν ανέλαβε τα ηνία. Το 1-1 με τη Λοριάν, κυρίως δε η εμφάνιση της Ολιμπίκ, έφεραν τον Ισπανό προπονητή στο μάτι του κυκλώνα και άπαντες στράφηκαν στον πρόεδρο Βενσάν Λαμπρίν, ο οποίος κλήθηκε να πάρει θέση για τη φημολογία περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Ο επικεφαλής της διοίκησης παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί " αυτός είναι υπεύθυνος για το σχέδιο της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος που δεν τα έχει καταφέρει με τους παίκτες που διαθέτει. Η κριτική είναι το άχαρο κομμάτι της δουλειάς του".

Προς το παρόν πάντως ο Μίτσελ αντέχει, αφού όπως επεσήμανε " αν τώρα με ρωτήσετε αν θα τελειώσουμε τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή, θα σας απαντήσω σίγουρα ναι. Δεν νομίζω ότι είναι η ώρα να προκαλέσουμε διχόνοια στην ομάδα".

Ο Λαμπρίν πάντως θέλει άμεσα αποτελέσματα. " Δεν με ενδιαφέρουν οι παρατηρήσεις. Χρειάζομαι έναν προπονητή που θα ασχοληθεί ξανά με την ομάδα, περισσότερο από ποτέ, και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK