Ξύλο στο "Βελοντρόμ": Αποφεύχθηκε εισβολή οπαδών

Μερίδα των οργανωμένων της Μαρσέιγ επιχείρησε "ντου" στον αγωνιστικό χώρο του "Βελοντρόμ" κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπορντό, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Δείτε το VIDEO.

Ξύλο στο "Βελοντρόμ": Αποφεύχθηκε εισβολή οπαδών

Η Μαρσέιγ δεν λέει να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση στην οποία βρίσκεται. Η ομάδα του Μίτσελ, ο οποίος θεωρείται ο υπαίτιος για το... ναυάγιο των Μασσαλών κατά την πλειοψηφία των φιλάθλων, έμεινε στο 0-0 με την Μπορντό στο "Βελοντρόμ" και αγνοεί τη νίκη στο γήπεδό της από τις 13 Σεπτεμβρίου του 2015.

Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα έχει προκαλέσει την οργή των οργανωμένων, οι οποίοι είχαν ραντεβού με τους παίκτες προ ημερών προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις. Η λύση δεν φαίνεται να βρέθηκε, καθώς, στο ματς της Κυριακής (10/4) μερίδα των οργανωμένων επιχείρησε "ντου" στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν έγκαιρη με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν μεγάλης έκτασης επεισόδια.

Δείτε τι συνέβη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χαμός με τη νέα γκέλα της Μαρσέιγ
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ